l_9840

Swiftkey, una dintre cele mai bune tastaturi alternative pentru Android, este acum gratuită. Noua versiune a aplicatiei, care a apărut recent în Google Play, nu mai cere să achitați 4 dolari pentru accesul la funcțiile premium.

Utilizatorii care au achiziționat deja aplicația vor primi o recompensă – un set gratuit din 10 teme, care se vindea cu 5 dolari.

Swiftkey suportă peste 60 de limbi, inclusiv româna, rusa, engleza, franceza, italiana, ucraineana, etc. Pentru limba română este disponibilă funcția Flow, care vă permite să tapați alunecînd cu degetul pe butoane, precum și Flow Through Space pentru a introduce rapid spații goale între cuvinte.

SwiftKey a fost descărcată de aproape cinci milioane de ori, iar nota medie pe Google Play este de 4,7/5.

O altă funcție distinctă a Swiftkey este că ea ghicește ce cuvînt va fi introdus și cu ajutorul unui vocabular integrat afișează cuvintele cele mai frecvent utilizate. În acest fel, puteți tapa fraze întregi destul de rapid, fără a ridica degetul de pe ecran.

Mai mult decît atît, Swiftkey este atît de inteligentă, încît încearcă să determine următorul cuvînt bazîndu-se pe corespondența dvs. din rețelele sociale, e-mail, SMS, etc. Desigur, din motive de securitate, accesul la aceste date poate fi dezactivat.

l54846-android-app-on-google-play-logo-14735

Lasă un răspuns