EaseUS Black FridayCompania EaseUS prezintă ofertele sale de Ziua Recunoștinței (Thanksgiving) și de Black Friday, care vor fi disponibile în perioada 21 – 28 noiembrie 2017.

Vor fi oferite reduceri pentru mai multe produse, și anume:

1. Joacă Jigsaw Puzzle și câștiga reduceri în valoare de 198,8 de dolari, pentru următoarele aplicații:

EaseUS MobiMover 3.0 –  este o alternativă mai simplă a iTunes, pentru sincronizarea datelor. Interfața aplicației conține doar patru butoane și va fi intuitivă chiar și pentru un utilizator începător. Programul se descurcă cu sincronizarea informației pe orice smartphone sau tabletă ale companiei Apple, inclusiv cele mai recente: iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, cu iOS 11. Aplicația salvează toate datele: fotografiile, clipurile video, muzica, listele de redare, contactele și parolele pentru site-urile web. Este necesară și o copie de rezervă pentru a transfera ulterior informații personale pe un alt dispozitiv, sau pentru a vă proteja de pierderea informațiilor personale.

Printre alte avantaje ale MobiMover e menționat și faptul că recuperarea datelor din copia de rezervă poate fi efectuată inclusiv și pe un smartphone Android. De asemenea, aplicația MobiMover vă va ajuta să faceți schimb de fișiere între două iPhone-uri și iPad-uri ale unor proprietari diferiți.

EaseUS Partition Master Professional – software profesional pentru administrarea partițiilor, care vă ajută să redimensionați, să creați, să mutați, să îmbinați, să ștergeți și să formatați partițiile pe hard disk-uri.

EaseUS MobiSaver for Android 5.0 – vă ajută să recuperați toate datele pierdute de pe telefonul Android.

EaseUS Todo PCTrans Pro – poate fi folosit pentru a transfera cu ușurință datele și aplicațiile pe un PC / OS nou.

EaseUS Todo Backup Home – ușurează backup-ul și recuperarea datelor pentru a evita pierderea lor.

2. Reduceri de până la 70% pentru cele mai bine vândute produse de la EaseUS!

EaseUS Data Recovery Wizard Pro și EaseUS MobiMover Pro bundle, de obicei costă 129.9 de dolari, iar odată cu reducerea prețurilor (cu 84.93 dolari), acestea se vor vinde doar pentru 44.97 de dolari.

EaseUS MobiSaver + EaseUS MobiMover Pro bundle, de obicei costă 109.9 dolari, iar acum puteți obține aplicațiile cu o reducere de 70%.

Ofertele EaseUS Thanksgiving și EaseUS Black Friday vor fi disponibile aici https://www.easeus.com/campaign/thanksgiving-campaign-2017.php.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.