Kaspersky Lab oferă utilizatorilor Facebook un abonament gratuit valabil şase luni. Această ofertă permite utilizatorilor să descarce Kaspersky PURE 2.0 Total Security asigurându-le protecţia optimă pentru computere.

Kaspersky PURE reprezintă suita de programe pentru utilizatorii individuali, ce conţine funcţiile de bază – inclusiv managementul parolelor, criptarea informaţiilor şi funcţia de backup a fişierelor – totul pentru a proteja informaţiile digitale ale acestora. PURE combină tehnologiile inovatoare cloud cu protecția antivirus și include caracteristici îmbunătățite pentru a-ți proteja identitatea online, documentele și fotografiile – precum și activitatățile online ale copiilor tăi.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să te loghezi pe Facebook, să accesezi link-ul, să selectezi Kaspersky PURE Total Security, să dai un „like” și să indici un email la care vei primi un mesaj cu link-ul pentru descarcarea programului și codul de activare a licenței pentru 6 luni.

Atentie! NU faceți clic pe „Activare versiune de încercare”, veți primi o lincență doar pentru 30 de zile și nu veți putea activa licența pentru șase luni.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.