EASEUS Partition Master

EaseUS Partition Master Free este unul dintre puținele programe gratuite pentru sistemul de operare Windows, care vă permite să împărțiți hard disk-urile în numărul necesar de partiții. Pe lîngă aceasta, utilita vă permite să editați partițiile existente.

O caracteristică atractivă a programului este funcția de management, care permite de a extinde partiția de sistem, utilizînd spațiul liber pe hard disk, de a redimensiona, muta, crea, formata, șterge și de a converti partiții, fără a pierde datele de pe acestea. EaseUS Partition Master Free are posibilitate de a crea o copie completă a hard disk-ului, cu sistemul de operare deja personalizat și suportă hard disk-uri de pînă la 8 TB.

3453

Noua versiune a softului aduce o nouă interfață și suport pentru sistemul de operare Windows XP/Vista/7/8/8.1/10. Versiunea 10.8 vine cu cîteva îmbunătățiri în funcționare și cu posibilitatea de convertire a disk-urlui de sistem MBR în GPT (funcția este disponibilă doar pentru versiunea Professional).

234534

EaseUS Partition Master Free este un instrument excelent pentru lucrul cu hard disk-uri și partiții. Programul este distribuit gratuit și poate fi descărcat de oricine, accesînd link-ul de mai jos.

EaseUS Partition Master Free

Pentru siguranţa datelor, vă recomandăm, mai întîi de toate, să copiaţi fişierele importante pe un suport extern, în special dacă nu aveţi experienţă în lucrul cu astfel de programe.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.