Bitdefender Antivirus Free Edition este o soluție de protecție a datelor ce utilizează cele mai avansate tehnologii în domeniu, oferind siguranţă maximă, minim de resurse consumate, zero configurări şi zero întreruperi.

Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, lansează astăzi Bitdefender Antivirus Free Edition, o soluție software destinată utilizatorilor ce doresc o metodă de protecție a datelor simplă, sigură și gratuită doar pentru utilizatorii de limbă română (România, Moldova şi …). Utilizatorii beneficiază fără nici un fel de cost de tehnologia de protecție Bitdefender, premiată și certificată de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume. În mod repetat, motoarele de scanare Bitdefender s-au clasat pe primul loc în testele independente efectuate în ultimii ani la nivel mondial.

 Bitdefender Antivirus Free Edition va funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului. Bitdefender Antivirus Free Edition inaugurează o nouă filozofie de securitate, „fără mesaje inutile, fără configurări”, redefinind standardul soluțiilor antivirus gratuite prin rata de detecție ridicată, garanția protecției datelor și scanarea inteligentă. Motoarele de scanare se autocalibrează pe măsură ce sunt folosite, în așa fel încât impactul asupra sistemului să fie minim. „Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. ”Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”, mai adaugă Bălan.

 Dincolo de tehnologiile antivirus certificate și premiate internaţional, Bitdefender Antivirus Free Edition include facilități suplimentare, cu rolul de a îmbunătăți experiența utilizatorului cu produsul. Autoscan verifică zonele critice ale sistemului după fiecare update, fără a afecta performanţa PC-ului, iar integrarea serviciilor de tip “Cloud” ajută la blocarea mult mai rapidă a amenințărilor noi și necunoscute.

 Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice. Amenințările necunoscute sunt înlăturate datorită detecției euristice deosebit de avansate, premiată la nivel mondial de cele mai importante organizații independente de testare și certificare.

 Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română: http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html.

5 COMENTARII

  1. este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română
    e un fel de discriminare sa inteleg… prima data vad asa prostie… au uitat de engleza!

  2. se semneaza unul…roman si se plange ca e in limba romana! Mai, solutia asta gratuita e doar pentru romani asa, ceilalti trebuie sa o cumpere, de asta e in romana, ca doar nu trebuie sa o faci in chineza!

    • Free Antivirus nu ofera protectie maxima, mai ales daca esti conectat la internet ai nevoie de protectie online … pur si simplu prima data vad asa cva special pentru romani x) dar ceilalti la fel ar trebui sa procedeze Only for USA only for France… prea multe posturi cu bitdefender..am impresia ca nu se vinde si il reclamati aici 😀

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.