Galaxy S7 edge lifehack

Samsung a prezentat smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge în luna februarie, iar recent a fost dat start vânzărilor.

Entuziaștii, în mâinile cărora au ajuns noile dispozitive, au reușit să le studieze și chiar au realizat un „lifehack”, prin care Galaxy S7 edge poate funcționa concomitent cu două cartele SIM și cu un card de memorie microSD.

În mod tradițional smartphone-ul permite instalarea a două cartele SIM, sau a unei cartele SIM și a unui card de memorie. Cei de la NoReplied au considerat că aceasta nu este o utilizare foarte eficientă și și-au propus să ocolească restricția. Publicația a descris detaliat algoritmul de transformare a unei cartele NanoSim și a unui card de memorie într-un modul hibrid.

Autorii scriu că o astfel de acțiune nu este recomandată și că fiecare utilizator o va face pe propria răspundere, deoarece probabilitatea de a strica modulul abonatului este mare. Nu este exclus că va ieși din funcțiune și însuși Galaxy S7 edge, iar în acest caz veți pierde garanția.

Pentru a crea un modul hibrid trebuie să dezlipiți cipul cartelei SIM, de pe stratul din plastic, prin încălzire. Apoi, este necesar să curățați și să eliminați resturile de plastic și lipici, după care să-l lipiți de cartela de memorie. Este nevoie de o anumita precizie, în caz contrar cardul nu va funcționa.

Galaxy S7 edge lifehack 2 Galaxy S7 edge lifehack 3 Galaxy S7 edge lifehack 4

Mai multe detalii le vedeți pe site-ul NoReplied. Nu este exclus că această metodă funcționează și pentru alte dispozitive mobile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.