00 android-bluetooth
Cu câțiva ani în urmă Bluetooth-ul era utilizat de toți proprietarii telefoanelor mobile. Cu ajutorul acestei funcții se transmiteau poze, muzică, contacte. O mare parte utilizau Bluetooth-ul pentru a face cunoștință! O astfel de metodă de flirt a primit chiar și un nume aparte – Bluejacking.

Astăzi Bluetooth-ul este utilizat rar. În momentul alegerii tabletei sau smartphone-ului se atrage atenția la alte caracteristici, numai nu la Bluetooth. În zadar! Această funcție oferă oportunități deosebite pentru proprietarii de gadgeturi, trebuie doar să le cunoaștem. Deci, haideți să înțelegem, de ce avem nevoie de Bluetooth pe Android?

01 ph

Transferul de fișiere

Prin Bluetooth dvs. veți putea transmite repede, de la un dispozitiv la altul, date, poze și imagini. Dar transferul de muzică și aplicații în așa mod este limitat de Android. Cu toate astea, s-a găsit o modalitate de a transfera: a fost creată aplicația Bluetooth File Transfer, care poate fi descărcată de pe Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=it.medieval.blueftp&hl=ro.

02

Garnitura

Prezența Bluetooth permite să conectați mai multe dispozitive fără fir:

  • Boxe,
  • Căști,
  • Tastatură,
  • Șoricel,
  • Gps Navigator și altele.

Imaginați-vă, că dvs. puteți asculta muzică, mergând prin oraș cu căști, care nu cad de la fiecare mișcare incomodă, iar firele nu se vor încurca tot timpul. Boxele fără fir, conectate la Bluetooth, nu au nevoie de acces la electricitate.

Comunicare

Bluetooth-ul poate fi utilizat și pentru comunicare. Există aplicații speciale care ajută la o comunicare confortabilă cu prietenii. De exemplu, aplicația Bluetooth Chat.

03 game

Jocuri

Bluetooth-ul conectat vă va ajuta să petreceți timpul mai interesant. Dezvoltatorii de software sugerează să descărcați, pe telefon sau tabletă, jocuri ce funcționează atunci când funcția specificată este inclusă.

Unii analiști au prezis cu un an în urmă dispariția Bluetooth. Cu toate acestea, timpul a demonstrat că ei au greșit, modulul wireless a fost și rămâne un instrument indispensabil.

Materialul a fost elaborat cu sprijinul informațional al magazinului de electronice britanice http://ro.ejuk.net/.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.