Securitatea conturilor de Facebook a fost dezbătută foarte intens în ultima perioadă, însă cu toate acestea mulţi nu sunt interesaţi de aceste setări fie pentru că nu se tem de furtul datelor personale, fie pentru că pur şi simplu nu ştiu cum şi de unde pot face acest lucru. Money.ro vă prezintă un top făcut de Mashable.com în care sunt prezentate cele mai importante zece setări pe care trebuie sa le faci pentru a-ţi securiza contul de Facebook.

1. Sharing-ul pe Facebook

Deși poate părea complicat, este foarte important să controlezi ceea ce publici și mai ales cui permiți să-ți vizualizeze profilul. În această privință Facebook oferă mai multe opțiuni, și anume: puteți împărți conținutul dumneavoastră cu “toată lumea”, cu “prietenii prietenilor” sau “doar cu prietenii”. În orice caz, trebuie să știți și faptul că puteți face setări care să fie aplicabile doar pentru un anumit grup de persoane. De exemplu, numai prietenii apropiați vă pot vedea toate fotografiile, în timp ce restul persoanelor pot accesa doar o parte din ele. Același lucru este valabil și în cazul informațiilor.

2. Confidențialitatea fotografiilor

Account > Privacy Settings > Sharing on Facebook > Customize Settings > Edit album privacy for existing photos

(Contul meu > Setări de confidențialitate >Partajare pe Facebook > Personalizat > Editează confidențialitatea de album pentru pozele existente)

Setările pe care le poți face albumelor de pe Facebook pot fi înșelătoare, și asta pentru că nu întotdeauna se aplică la toate fotografiile. Cu setarea de mai sus, poți decide confidențialitatea fiecărui album foto, inclusiv a fotografiei de perete (Wall Photo).

3. Verifică-ți locația

Account > Privacy Settings > Sharing on Facebook > Customize Settings > Friends can check me in to Places

Contul meu > Setări de confidențialitate > Partajare pe Facebook > Personalizeaza Setările > Friends can check me in to Places

O altă setare importantă, dar care de cele mai multe ori trece neobservată, este cea care nu le poate permite prietenilor tăi să-ți modifice locația fără acordul tău.

4. Conectarea pe Facebook

Account > Privacy Settings > Connecting on Facebook

Contul meu > Setări de confidențialitate >Conectare pe Facebook

Pe Facebook, setările de confidențialitate sunt separate de cele de conectare. Păstrându-le publice le vei permite celorlalți utilizatori care nu îți sunt prieteni să vadă date importante despre tine, cum ar fi: fotografia de profil, sexul, vârsta, educația, orașul natal, etc.

Aceste setări pot influența și modul în care ești găsit pe Facebook. Atfel spus, cei care vor să te găsească o pot face doar tastându-ți numele? Permiți oricui să te adauge ca prieten și să-ți trimită mesaje?

De aici poți schimba toate elementele mai sus menționate. De exemplu, dacă primești deseori mesaje de la necunoscuți, trebuie să știi că poți seta ca doar prietenii din lista proprie să facă acest lucru. Totuși, tineți cont de faptul că dacă setați totul în cel mai strict mod posibil, nu veți mai putea fi găsit.

5. Aplicațiile pe care le folosiți

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Apps You Use

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Aplicații pe care le folosiți)

Aceasta este una din setările dureros de minuțioase, pentru că presupune editarea fiecărei aplicații pe care o folosești, fie prin eliminarea ei, fie prin editarea confidențialității.

Vă sugeram să eliminați toate aplicațiile pe care nu le utilizați. Aveți grjă să le revizuiți pe fiecare în parte, și asta pentu că exista o serie de aplicații care vă apar pe Wall fără a vă fi cerut permisiunea.

6. Personalizarea instantă

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Instant Personalization

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Personalizare instantă)

Personalizarea contului de Facebook cu diferite link-uri poate fi în esență chiar un lucru bun, însă țineți cont de faptul că prin acest fel permiteți necunoscuților să aibe acces la informatiile personale.

Utilizatorul poate alege să renunțe la opțiunea de Instant Personalization pe site-urile partenere Facebook, dând click pe butonul de “No Thanks”, atunci când sunteți întrebat de activarea acestei setări. Pentru a nu risca vizualizarea informațiilor tale de către oricine, Facebook iți permite să renunți la această opțiune de pe toate site-urile aflate în colaborare cu rețeaua de socializare prin intermediul butonului “Permite personalizarea instantă pe toate site-urile partenere” .

7. Informațiile la care au acces prietenii tăi

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Info accessible through your friends

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Informații accesibile prin intermediul prietenilor)

Aici setările de confidențialitate ale Facebook sunt destul de complicate. Indiferent cât de stricte sunt setările pe care le faci, datele proprii continuă să fie publice pentru un anumit grup de oameni, fie ei și prietenii cei mai apropiați. Indiferent ce imparți cu ei, asta nu înseamnă că sunt accesibile doar de către aceştia, mai ales dacă setările lor sunt foarte „relaxate”. Pentru a vă asigura că nu vi se întâmplă acest lucru trebuie să faceţi setarea prezentată mai sus.

8. Căutarea publică

Account > Privacy Settings > Apps and Websites > Public Search

(Contul meu > Setări de confidențialitate > Aplicații și pagini web > Căutare publică)

Când o persoană vă caută numele într-un motor de căutare, aceasta poate foarte ușor să vă vizioneze profilul public. Dacă nu vreți ca acest lucru să se întâmple trebuie să faceți modificarea de mai sus.

9. Lista de prieteni

Friends > Edit Friends > Create a List

(Prieteni > Editează Prieteni > Crează o listă)

Dacă esti un utilizator tipic de Facebook, atunci cu siguranță ai în listă aproximativ 130 de prieteni și nu iți dorești să împarți orice detaliu cu fiecare din ei.

În acest caz, este important să știi că îți poți împărți lista în mai multe grupuri: Membrii familiei, prieteni apropiați, parteneri de afaceri, etc. Aceste grupuri pot fi setate astfel încât fiecare grup să poată vizualiza doar ceea ce tu iți doresti să împarți cu ei. Realizarea acestor liste este destul de dificilă, mai ales dacă ai deja foarte mulți prieteni, însă odată ce le-ai setat, adăugarea prietenilor în fiecare categorie se realizează foarte ușor.

10. Activarea HTTPS

Account > Account Settings > Account Security > Secure Browsing (HTTPS)

(Contul meu > Setările contului > Securitatea contului > Secure Browsing (HTTPS))

Ultima setare pe care o aducem în prim plan este una care are legătură mai mult cu securitatea decât cu confidențialitatea.

În încercarea de a proteja mai bine datele, Facebook a început de curând să introducă un suport de tipul HTTPS. Cu toate că această setare încetinește puțin Facebook-ul, iar alte câteva aplicații nu mai funcționează, experții în securitate ai rețelei de socializare spun că acest tip de server este esențial pentru securitatea online, indiferent de serviciile web accesate.

Dacă nu aveți încă disponibilă această setare, nu vă faceți griji. Facebook a declarat faptul că în săptămânile următoare aceasta va fi activă în toate țările în care acesta este disponibil.

sursa: money.ro

322 COMENTARII

 1. NU POT SA INTRU PE FACEBOOKUL MEU NU INTRLEG DE CE NU IMI RECUNOASTE PAROLA.AM INCERCAT DAR NU POT DECAT SA VAD POZA DEE PROFIL DAR NU MA LASA SA INTRU.

 2. buna nu stiu ce am facut ca nu mai vad poza de profil la fecebook nici a mea nici a prietenilor nu stiti cum sa remediez problema?

 3. cum pot sa accesez iar pagina de facebook daca calculatorul meu sau alt calculator nu ma lasa? imi apare „log in from a reognize coputer” si de ce?

 4. Observ ca aveti multi dintre voi multe nedumeriri, dar puneti-va intrebarea…daca nu aveati facebook-ul ce v-ati fi facut bai oameni buni?Va spun eu v-ati fi dus la culcare asa cum va obisnuit parintii vostrii dealungu anilor.

 5. Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un lucru? Cum pot seta ca toti utilizatorii sa imi poata vedea albumele cu poze, sau doar anumite albume, dar sa nu poata comenta la poze daca nu ii am in lista de prieteni? Intram eu pe profilul unei fete, ii puteam vedea albumul „profile pictures”, dar nu puteam comenta la acele poze. Dupa ce am adaugat-o la prieteni, vedeam si restul albumelor si puteam comenta la poze. Astept raspuns, va multumesc frumos!

  • Alexandru , dai la rotita aceea din stanga ,dai la setarile contului ,acolo scrie mai multe cheasti parola etc. apesi unde scrie adresa de in stanga la editeaza ,si pe urma vei vedea ce trebuie sa faci

  • buna Alexandru!
   dai la setarile contului in dreapta sus ji iti apare ce vrei sa editezi
   iar tu dai la editare adresa email sau adresa facebook
   iti scri parola si dai salvare!
   daca vrei raspunsul mi clar lasa-mi id tau de mes
   sper ka te-am ajuutat!
   😉
   🙂
   :*

 6. Ce pot face , daca cineva (o persoana pe care nu o stiu) imi foloseste pe facebook poza (cu imaginea mea), si am incercat sa o abordez si nu vrea sa si-o stearga de la profil?

 7. Buna…cum sa fac sa imi apara pe peretele meu la facebook,toate comentariile pe care le las si prietenii cu care ma imprietenesc?am inlaturat odata tot si acum nu stiu cum sa fac inapoi:(..

 8. Alina, mai bine scapa de el in totalimente, o mare parte din timpul vostru care puteti sa-l folositi eficient il petreceti pe siteri de socializare, bafta

 9. Cum pot vedea pe facebook cu cine este prieten, un prieten de al meu? deoarece a ascuns pe wall`ul lui sa nu vada nimeni. Va rog ajutati-ma

 10. Buna

  La un album ( fotografii de profil) de pe facebook nu imi apare Modifica albumul.

  cum pot sa fac sa apara Modifica albumul?Sau cum as putea schimba ordinea pozelor ca nu ma lasa!

 11. Eu in general sunt impotriva la facebook, cate stiri deja sau scris pe faptul ca toate informatiile sunt salvate chiar daca le stergi, nici viata personala nu ai.. pacat

 12. buna… am o problema la facebook. eu cu un baiat nu ne gasim pe facebook de vreo 2 sapt…. inante ne gaseam primeam de la el tot felu de aplicatii , acuma nu imi apare nici la prieteni , la comentarii imi apare ca si cum si’ar fi sters fb.. asa ii apare si lui.. pls help me

  • Pai, unul din voi l-a scos pe celalalt de la prieten si l-a blocat in cazul in care nu il gasesti. Uitati-va amandoi in lista de block. Inseamna ca te-a blocat. Ii ceri doar sa te deblocheze si se rezolva. O zi bina!

 13. Buna!De ce mi`au aparut prietenii dupa facebook, la „Contacte” (pe mobil), adik mi`au aparut numerele/adreselor lor..cum fac sa nu`mi mai apara asa? Merci !

 14. Daca accept o cerere ascunsa de prietenie de la cineva imi va aparea in lista publica de prieteni? pe mine ma intereseaza sa il am ca si prieten ascuns,sa il vad doar eu,sa nu-l vada prietenii mei. e singura persoana care vreau sa o tin ascunsa(sa nu il vada actualul pe fostul,de exemplu… 🙂 ). e posibil??? astept raspuns cat mai repede,va rog frumos!!!

 15. aceeasi problema ca la nicolle..va rog un raspuns..multumesc :)..de ex am un prieten caruia ii apar la status 90 de prieteni,dar de fapt are 85 in lista..se poate sa fi ascuns din prieteni?

 16. buna am un nokia 3600 slide si am facebok pe el dar nu-mi pot activa ,text message,cand dau sa expediez litera f la 32665 imi spune destinatie nepermisa sa nu fie compatibil telefonul?dak stie cineva sa ma lamureasca si pe mine.

 17. se trimit mesaje de felicitare,cu imagine chiar,fara ca eu sa fi facut acest lucru !!! Cum pot controla,opri acest fapt
  ?

 18. VA ROGF DIN SUFLET SA-MI EXPLICATI MIE CUM SA FAC SA NUMAI FIE PERSOANA IN LISTA NEGARA SA FIE DIN NOU IN LISA MEA DE PRIETEN CUM SA SCOT SA NUMAI FIE LA IGNOR

  • sal trebuie sa intri pe contul tau vezi ca in dreapta sus langa numele tau si acasa ai o sageata orientata in jos ,dai pe ea intri la setari de confidentialitate si ultima de jos e persoane si aplicatii blocate intri la manage blocking si la blocheaza utilizatorii trebuie sa ai numele persoanei blocate si dai deblocheaza si cam atat salutare

 19. VA ROGF DIN SUFLET SA-MI EXPLICATI MIE CUM SA FAC SA NUMAI FIE PERSOANA IN LISTA NEGARA SA FIE DIN NOU IN LISA MEA DE PRIETEN CUM SA SCOT SA NUMAI FIE LA IGNOR

 20. bai fratilor de ce nu mai merge facebook ???? intru pe el si imi apare wall / si nu merge sa dau click pe poze , nu-mi apar contactele si nu merge sa fac nimik de ce ???? pls !!!

 21. Nu pota sa-mi asez si ei pe pagina mea da apara -Prieteni
  -Mesaje
  -Postare
  -Fotografii adica pag.care o vad la prieteni

 22. am cont pe facebook, pe acelas mail am doua conturi cum pot sa dezactivez una dintre ele? am incercat la seting accaunt ,dar acolo imi da cai eroare si nu ma lasa sa ster una dintre cele doua mail-uri

  • buna clau
   lasa-mi id tau de mes ji te voi ajuta
   daca nu dai pe contul pe care vrei sa-l dezzactivezi si dai l rotita din dreapta sus ji dai la confidentializarile contullui sau la setarile contului si in stanga sus e blocare cu o bila rosie dai pe el si iti apare un citat iar dupa citat iti apare dezactiveaza contul dai pe el si iti zike cat vrei sa fie dezactivat iar tu alegi si alegi tu si iti va aparea si dc vrei sa-l dezactivezi iar tu dai motivul
   sper ca te-am ajutat
   😉
   🙂

 23. buna,am si eu o mare problema…de fiecare data cand fac vreo modificare gen parola la facebook fostul meu prieten stie deoarece a bagat mail-u lui ca un mail de siguranta la contul meu de facebook.cum pot modifica acel al doilea mail?astept raspuns,va rog :*

 24. buna ziua.am si eu o problema. nu pot acessa facebook.ul de pe laptopul meu.daca intru pe alt PC. pot sa intru pe contul meu. ce ar trebuie sa fac sa pot intra si pe de laptopul meu pe facebook?multumesc mult.astept raspunsul d.voastra

  • uite in fisierul hosts din mapa WINDOWSsystem32driversetc, daca ai un rand in care este scrisa adresa site-ului facebook, comenteaza-l cu un # pe prima pozitie din rand…
   cam asa :
   # This is an example of the hosts file
   127.0.0.1 localhost

   • Sergiu unde ar trebuie sa intru sa gasesc fisierul hosts din mapa WINDOWSsystem32driversetc? ms mult ca nu prea stiu eu informatica!

    • # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
     #
     # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
     #
     # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
     # entry should be kept on an individual line. The IP address should
     # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
     # The IP address and the host name should be separated by at least one
     # space.
     #
     # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
     # lines or following the machine name denoted by a ‘#’ symbol.
     #
     # For example:
     #
     # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
     # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

     127.0.0.1 localhost

     asta era in fisierul hosts

 25. Cum fac sa mii se deschida alt ablum,.,adica..am facut un album nou.,si daca vreau sa imi pun o poza pe profil de acolo,mi-o muta in alt album,si nu se deschide albumu ala nou..cum fac sa se deschida ala nou??

 26. Cum pot sa fac ca pe pagina principala sa nu mai apara calupul ala de poze? Vreau sa ramana numai Activity, Friends, Likes si Places.
  Daca nu se poate elimina, cum fac sa aleg eu ce poze apar acolo?
  Multumesc mult,

 27. Buna ziua tuturor! am nevoie de ajutor: pe pagina principala a contului meu de pe fb nu mai am lista prietenilor online; aceasta era in partea stanga a ecranului, jos; a disparut de cateva zile; cine ma poate sfatui ce sa fac pentru a avea aceasta optiune? multumesc

  • pai trimite cereri de prietenie sa ti le accepte altii si dupa aia cd sunt pe fb intri pe chat din dr jos si vorbesti cu ei,vezi nu faci prea multe cereri pe zi ca ti se blocheaza si nu mai poti face la inceput 7 zile ,nu stiu la cate pers poti cere prietenia dar vreo 15-nu e nici o probl sal

 28. Cum pot sa fac sa imi vad prietenii pe facebook, conectati in partea stanga jos a paginii, ii aveam si mi-au disparut de acolo.

 29. Am o problema ciudata, la calculator ma conectam cu google fara probleme pe fb, de cateva zile nu-mi mai recunoaste parola, mentionez ca pe alt calculator m-am conectat fara problema si pe tel, id bun parola buna… am reinstalat google si nimic :(… ma poate ajuta cineva??? ms

 30. Mihaela, este o posibilitate ca in Google sa salvat o parola gresita. Ulterior cind intri pe pagina, el pe ea foloseste.
  De aceea cind te logezi de la alt PC el intra bine fiindca acolo nu are parola gresita in baza de date locala.
  De aia mergi in Settings> Show Advanced Settings >Passwords and Forms (Manage Saved Passwords. Si acolo il stergi.
  Dupa aia te logezi iarasi cu parola corecta care va fi saltava si utilizata in continuare.

 31. Buna seara. Nu pot sa vad paginile cu postari mai vechi de pe Facebook. Inainte erau jos paginile 1 2 3 etc. Acum este numai o pagina.. Si.. In Privacy Settings din pagina mea de Facebook nu sint toate chestiile acelea descrise mai sus 🙁 Ce trebuie sa fac? Multumesc mult, Elena

 32. Buna ziua, eu si cu o matuse ne aveam in lista la prieteni una pe calalalta dar acum nu mai suntem si nici nu ne mai gasim, daca eu ma loghez de pe un alt cont o gasesc. Ce sa fac sa o bag din nou la prieteni. Multumesc

 33. Buna,vreau sa intreb daca poate vedea cineva ca l-ai adaugat in lista de prieteni apropiati, adik dak va primi notificare sau va vedea acest lucru pe pagina. Ms frm.

 34. buna sunt alina eremia am niste probleme pe facebook si nu pot sa le rezolv am incercat sa intru pe pagina mea adevarata de facebook si imi spune sa imi confirm email-ul si nu stiu cum ma puteti ajuta

 35. Buna Ziua
  Pe facebook am observat la cei din lista mea ca atunci cind nu sint online (punctul verde),apar ‘on mobile’ cu icoana telefonului.Am vrut si eu sa am facebook pe mobil si am instalat aplicatia pe telefon,dar cind ies nu-mi afiseaza ‘on mobile’ (am intrebat prietenii din lista),se vede ca si cum am iesit de tot.Telefonul este ultimul model.
  Va multumesc.

 36. Ce aplicatie trebuie folosita ca sa nu mai poata altii fura din pozele postate???????????????????????????????? Sa poata fi vazute dar sa nu le poata descarca. Daca-mi raspunde cineva sa o faca cu rabdare…ca-s duda in domeniul acesta. Multumesc.

 37. cum sa imi personalizez contul pe facebook?am setat tot dar nu merge….cand intru de pe alt cont si dau la mine tot imi arata pagina mea si pozele…si eu nu vreau sa vada nimeni nimica doar eu….cum fac?astept raspuns…..MERSIII…

 38. daca am sters contul efectuat pe facebook ,se mai poate lua informatii despre mine ,se poate gasi locatia,poate altcineva sa aiba acces la datele mele.va rog un raspuns sincer…mult.

 39. Buna,as dori sa stiu cum pot pune o poza de profil fara sa fie publica? am tot pus poze de profil si mi le pot vedea persoanele ce nu imi sunt in lista de prieteni desi celelalte albume sunt private.

 40. DORESC SA SCOT RUBRICA,,MESAJE,,DIN CRONOLOGIE,MAI EXACT,DORESC SA PRIMESC MESAJE DOAR DE LA PRIETENI,ATAT…IN MOMENTUL CAND SUNT CAUTATA SI GASITA PE FB,SA NU MI SE POATA TRIMITE MESAJE…CE TREB SA FAC?AM TOT CAUTAT,DAR NIMIC.
  MULTUMESC FRUMOS

  • buna! uite vreau sa stiu daca vb cu o pers pe chat si sterg mesajul dar in chat imi urca pers respectiva o pozitie mai sus adik parca imi arata si dak sterg mesaju k am vorbit cu ea este adevarat sau nu? pur si siplu urca k ii mai tot timpu online? astept raspuns multumesc!

 41. Cum pot sa fac sa apara la altii care nu-mi sunt prieteni ADAUGA PRIETEN.Practic nimeni nu ma poate adauga ca prieten deoarece nu-mi apare asta pe profil.Pe profil apare doar MESAJ si ABONARE.

 42. dece nu pot sa intru pe facebook la alte calculatoare numai la al meu merge sa intru …va rog spunetimi ce trebuie sa fac sa pot sa intru si de alt undeva pe faceboook

 43. buna ziua, am si eu o problema cu pagina de fb. cineva mi-a dezactivat pagina de fb si nu stiu cum s-o reactivez. ma puteti ajuta? multumesc

 44. Buna,
  Ajutati-ma si pe mine…de cateva zile nu ma pot loga pe facebook.imi este verificata identitatea si sunt pusa sa recunosc persoane…apoi ca nu mai au metode de verificare.
  de ce sunt pusa daca stiu parola?

  • Buna, ati gasit pana la urma solutie la facebook ? si eu sunt in aceasi situatie, nu pot sa recunosc persoanele care ma pune sa le recunosc. daca aflati ceva scrietimi si mie, multumesc anticipat

   • buna ziua

    am si eu un cont facebook
    de cand sa introdus ca siguranta recunoasterea acelor fotografii nu am mai putut intra pe el,am cerut recuperare parola dar nu ajuta cu nimic pentru ca imi da acele fotografii sa le recunosc si eu nu ii pot recunoaste,deoarece am dat acces oricui mi-a cerut si nu cunosc acele persoane
    cum fac sa reintru din nou pe cont?
    cui sa ma adresez ? ce trebuie facut sa pot sari peste acele fotografii de la inceput?

    multumesc

  • aceiasi problema….am 2 saptamani de cand am facut pagina de facebook si zic sa recunosc prietenii….de unde sai recunosc? ca sunt si pers necunoscute

 45. mi-au disparut cateva albume fara sa le sterg eu…dar cand dau la fotografii imi apar cum pot sa fac sa imi apara ca inainte?

 46. Salut, stie cineva cum pot seta contul de facebook sa primesc mesaje numai de la prieteni mei din lista., am incercat sa il setez din privacy filtrare mesaj dar nu se seteaza nu stiu ce are?

  cei care stiu va rog lasati un mesaj

 47. hey! imi puteti spune si mie de ce nu pot vedea anumite pagini acelea cu „imi place” nu mai pot vedea pozele pe ele nimic… pe nici o pagina imi apare doar sa apreciez si atat… inainte puteam vedea poze si de toate acum de ce nu mai pot? 😐

 48. imi apare pe facebook ca dau like si ma abonez la unele persoane ,dar eu nu fac asta ..cum rezolv problema asta? e un virus sau ce? …pt ca parola e schimbata de curand si pot intra si nimeni nu o stie ….ajutati-ma va rog 😀 :-ss

 49. buna mie nu imi merge sa intru pe faceboook si aseara am intrat de pe linkurile de pe email dar leam sters imi zice ca emailul nu exista ce fac va rog sa ma ajtati si pe mine

 50. nu pot intra pe facebook:(( mi-am schimbat si adresa de facebook si parola si tot nu pot accesa facebook-ul !imi spune sa: In order to access your account, please check for an email at simo_scumpa92@yahoo.com. Simply click the link in that email to confirm your new email address.

 51. Va rog un ajutor!
  Mereu cand ma conectez la contul de fb. imi apare :

  Secure Your Account

  You started securing your account on 17 martie 2013 la 01:44 by clicking a link we emailed you.

  To finish securing your account, you’ll need to answer a few questions and change your password. For your protection, no one can see you on Facebook until you finish.

  Dupa asta imi apar diverse, sa bifez, sa incarc si o poza. Nu pot refuza. Iar la sfarsit apare log out. Nu pot face nimic altceva, primesc email la urma si acelas lucru il repet de 10 de ori. Este nou contul si nu vreau altul. Va rog, un ajutor, daca doriti!

 52. Buna!In pagina mea de facebook m-i s-a modificat chat-ul,era in partea dreapta si m-i s-a mutat ,singur,in partea stanga.Imi ocupa un sfert din pagina si este pe fond de negru.De asemenea notificarile,mesajele si cererile deprietenie s-au mutat in partea dreapta.Stie cineva e posibil ca eu sa fi setat ceva fara sa imi dau seama?Multumesc!

 53. Buna am si eu o problema, nu mai pot accesa fb! Cand intru imi cere sa imi verific identitatea cu toate ca stiu parola. Va rog daca stie cineva:*

 54. de ce nu mai pot sa scriu pe chat . imi apare un triunghi galben si scrie Momentan aceasta aplicatie a fost blocata

 55. de ce nu pot sa mai scriu pe chat imi apare un triunghi galben si scrie Momentan aceasta aplicatie a fost blocata

 56. buna ziua
  stiu parola fratelui meu nu mai da un semn de viata de ceva vreme si as vrea sa intru la el pe facebook intrebarea e daca eu intru de pe crom din bucuresti el cand isi va deschide facebooul ii apare ca am intrat dintr=o locatie necunoscuta sau doar la setarii daca intra el
  va mulyumesc

 57. mi am facut de curand un cont pe fb si o pagina totodata insa nu mai reusesc sa intru pt ca imi cere sa imi verific identitatea si chiar dak recunosc pozele prietenilor nu se rezolva nimic…ce ma fac????

 58. saulu am si eu o intrebar,posibil ca vi sa intamplat si voua, dupa ce ies dupa facebok imi ramane de fiecare data adresa si parola si scrie cu galben! chiar daca nu biez in casuta pentru a ramane colegat ce pot face sa nu imi mai ramana

 59. salut am si eu o intrebare, este posibil dupa ce citesti mesajele de pe facebook sa faci sa apare din nou accea cifra pe fond rosu sau sa-l setez sa-mi trimita toate conversatiile in mail inclusiv ce scriu eu.
  va multumesc

 60. Bunaaa am o mare problema cand intru pe contul meu de facebook nu imi mai apae absolut nici o postara a prietenilor desi am peste o mie de prieteni si nici o postare de la pagini , nimic doar alb ,,, imi apare doar lista din dreapta cu prieteni online daca dau pe profilul meu sau la jocuri e normal si merge … asi fi recunoscatoare daca mar ajuta cineva multumesc mult

 61. Buna!cred k mi-a fost sparta parola de mail si facebook,am selectat 3 prieteni k sa imi deblochez contul fb,si ei trebuiau sa imi dea codurile,problema e ca unul din prieteni spune k nu a primit nici un cod,si am decat 2 coduri,ce pot sa fac?k am incercat sa selectez din nou 3 prieteni si nu merge imi spune k exista deja o solicitare,de ieri incerc…stiti cumva cum anulez sau sa dau resend la coduri,sau sa schimb cei 3 prieteni?va rog ajutati-ma!multumesc

 62. cand ma loghez pw facebook imi apare:
  Facebook

  0 Cereri

  0 Mesaje
  Mesaje;

  Trimite un mesaj nou
  InboxAltele

  Afişează mesaje mai vechi
  Vezi toate mesajele
  3 Notificări
  Notificări

  Setări
  Notificări

  Notificări mai vechi
  Afişează-le pe toate
  Caută persoane, locuri şi lucruri
  George Topy
  Personalitate
  Acasă
  Comenzi rapide de confidenţialitate
  Comenzi rapide pentru confidenţialitate

  Caută
  Comenzi rapide pentru confidenţialitate

  Caută ajutor

  Vezi mai multe setări
  Setările contului
  Foloseşte Facebook ca:

  0
  Scoala ma tampit

  0
  Topy
  Publică reclame
  Setările contului
  Setări de confidenţialitate

  Ajutor

  Si nu pot sa intru sa imi vad profilu meu sau la altzii …va rog sa ma ajutatzii..

 63. salut am si eu o problema ati observat ca la facebook dak textul este mai lung poti da ,,VEZI MAI MULT ” pentru al vedea in intregime din pacate mie nu-mi merge dau click si nimik ( am laptop fara mouse – dak are de aface cu acest lucru )

 64. nu ma pot conecta pe facebook de pe calculator doar de pe laptop ce pot face?
  am schimbat si parola si tot nu merge? va rog dati-mi un raspuns cat de urgent posibil

 65. buna ziua

  am si eu un cont facebook
  de cand sa introdus ca siguranta recunoasterea acelor fotografii nu am mai putut intra pe el,am cerut recuperare parola dar nu ajuta cu nimic pentru ca imi da acele fotografii sa le recunosc si eu nu ii pot recunoaste,deoarece am dat acces oricui mi-a cerut si nu cunosc acele persoane
  cum fac sa reintru din nou pe cont?
  cui sa ma adresez ? ce trebuie facut sa pot sari peste acele fotografii de la inceput?

  multumesc

 66. seara buna….as avea nevoie de un sfat,poate nu sunt singura in aceasta situatie si cineva stie solutia;de cateva zile de cand au facut modificari in Facebook am o problema cu chatul..desi chatul il las dezactivat pe laptop,cand ma conectez pe telefon apar on line…de fapt mai tot timpul sunt on chiar si atunci cand nu folosesc Facebook-ul..si o alta chestie ciudata,eu insami apar in lista mea de prieteni!e ca si cum eu mi-am dat mie cerere…nu pot sa ma scot de acolo sub nici o forma;va rog,daca are cineva idee cum pot rezolva problema…? va multumesc anticipat!

 67. Buna! mi-am facut si eu profil de facebook de curand si am observat ca eu nu am albumul – Fotografii din cronologie – si nu inteleg de ce. Am poze postate, mi s-au postat poze in cronologie, am poze in care sunt etichetata… le am pe toate, dar nu le pot vedea decat pe wall-ul meu. Poate sa ma ajute si pe mn cineva? :((

 68. buna ! cum sa fac sa primesc mesaje in INBOX doar de la PRIETENI si cei necunoscuti care vor sa-mi dea un mesaj sa le apara ca mesajul va intra in folderul Altele . ?? (pe facebook)

 69. salut, stiti cumva cum pot sa setez, sa nu-mi mai apara locatia de unde postez? ( ex : Popescu Ion shared a link 17 hours ago near Constanta )
  nu vreau sa-mi apara deloc locatia de unde postez.

 70. Răspunsuri pentru toți utilizatorii de f.b.,atenție mare.TOTUL depinde de setările făcute.ca să vă fie mai ușor,setați chrome să traducă automat in limba română.iar în dreapta sus cind ajungi cu săgeata m-lui iți va da explicații traduse.succes .

 71. salut cine stie de ce nu mi se mai schimba cronologia veche de pe facebook ca la altii am vazut ca so schimbat si chatul si multe dar mie nimic :-s

 72. Am nevoie de ajutor ,am problema cu facebook nu reusesc decat sa folosesc msg ..nu pot posta nimic in cronologia mea ..va rog sa ma.ajutati ..eu am o pagina …pe cate eu scriu ,si nu vreau sa imi fac alt acont ….va multumesc!

 73. Detin o pagina de fb separata de cea a contului meu oficial…este o pagina de suflet si pana nu de mult postarile erau in numele paginii iar acum cand vreau sa postez ceva imi arata ca si cum nu ar mai fi a mea…sau ca si cum as scrie ceva pe peretele cuiva…nu stiu ce setari sa fac sa-si revina la forma care era cand am creat-o…

 74. Buna. Nu ma lasa sa intru in contul de facebook, imi da sa recunosc niste fotografii :((( ori eu nu am cum sa recunosc acele foto deoarece e un cont unde se vinde/schimba/cumpara diferite produse si nu am cum sa stiu cui ii apartine acea bluzita sau crema din cei aproape 700 de prieteni care ii am??? ce e de facut??? VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS URGENT

 75. Nu stiu de ce nu pot intra pe facebook cand accesez site-ul imi apare:

  Facebook logo
  Email or Phone Password

  Keep me logged in
  Forgot your password?
  RECENT LOGINS

  …nu imi apare pagina facebook normal…ma poate ajuta cineva…???…Multumesc

 76. cand intru de la mine de pe profil la prietena mea, nu-i mai vad pozele ca si cum nu ar mai fi postat nimic de ceva zile,ii pot vedea coperta si poza de profil iar din cate poze avea pot vedea doar 3, inseamna ca mi-a resprictionat mie sa nu pot vedea?

 77. As putea afla cum scapde un spion in Laptopul meu? Este un alt IP de internet care apare ca neidentificat si PC ul imi spune ca sunt spionata. La felspune si telefonul smart al fiicei mele cand intra in internet. Ce se poate face? Poate ma ajuta cineva ! Speranta Maria, Cluj

 78. Salutare!
  Stie cineva de ce activitatea Facebook nu imi apare si in adresa de mail, am mai multe profile si la toate imi apare?

 79. Buna . . am si eu o problema …Care e chiar culmea 🙂 acum 20 minute mi-am schimbat parola de la faceebok bine mersi .. m-am delogat am intrat sa vad daca merge. . dupa am iesit iara dupa facebook si cand dau sa imi bag parola imi spune ” daca am scris bine lirerele mici sau mari caps lock ceva de genu ” desi prima oara cand mi-am bagat parola era cu litere mici nu avea nici-o problema… si am incercat de mai multe ori..degeaba ce pot sa fac ?? „parola de la mail nu o mai stiu ” 🙁

  • si eu am aceeasi problema ma arata ca si cum as fi de pe un calculator..si nu stiu ce sa mai fac sa nu arate asa ..tu cum ai rezolvat?

 80. buna . pe yahoo messenger nu am intrat de foarte mult timp ..si nu mai stiu parola . iar acuma recent mi-am schimbat parola la profilul de facebook …si nu mai retin care este …ce sa fac ,oare?

 81. Buna!ESTE CINEVA CARE MA POATE AJUTA? Recent mi.am pus niste poze pe wall iar acum vreau sa le adaug intr-un album..stiti cum se face?

 82. cine ma poate ajuta si pe mine…..
  cand sunt pe facebook si primesc cate un mesaj dau clik pe el sal citesc sau sa raspund dar nu mi se deschide mesajul si nici daca intru in lista de prieteni activi in chat.va rog cine ma poate ajuta sami sp ce trebue sa fac multumesc mult si astept raspunsul vostru

 83. buna.am o problema.cum pot sterge un cont ale carui fotografii imi apartin?am gasit un cont cu numele meu si fotografiile mele.pot afla cine a facut contul?ce sa fac sa nu mai poata sa imi copieze fotografiile.raspuns urgent va rog!

 84. buna… am si eu o probleme..pozele mele sunt postate pentru PUBLIc si nu vreau sa schimb asta..In schimb vreau sa nu mai primesc comentarii de la public(cei pe care nu ii am la prieteni),decat likeuri.. Stie careva cum se face?

 85. Observ ca aici sunt multe probleme legate de Facebook. Am intampinat recent si eu mai multe. De doua zile, cand dau like unei poze sau unei postari, imi spune ca intampina o eroare. Cand dau confirmare la cererile de prietenie pe care le primesc, ba le accepta ba nu le accepta, nu merge mereu sa confirm. Am postat o poza din telefon, spune ca s-a postat dar de fapt ea nu este postata. Am pus un status, am rugat un prieten sa dea like pentru a verifica daca merge, spune ca tot asa ca a intampinat o problema. Nu mai primesc nici comentarii nici like-uri. Mai rau, am incercat sa sterg acel status, nu se sterge sub nicio forma. Am incercat sa dezactivez contul, imi cere parola, am bagat parola, dar spune ca nu este corecta, dar eu sunt logat de fapt. Am dat log out, am intrat iar cu parola pe care eu o stiu si a mers, dar in rest nu pot face nimic, decat sa ma uit pe „News Feed”. A mai patit cineva asa ceva? Nu vreau sa credeti ca sunt vreun obsedat din acela care face abuz, incat sa determin pe cineva sa imi dea block / spam etc. Am nevoie de ajutor va rog. Va multumesc anticipat!

 86. Daca mia aparut pe fb sa imi scriu codul de confirmare si am pus un numar de telefon si acuma nu mai am numarul acela pe care mia trimis sms-ul cu codul …unde trebuie sa dau ca sa schimb numarul pe care sa imi trimita sms-ul cu codul din nou ?

 87. buna uite nu stiu pe ce am apasat dar acum cand intru pe facebook partea din dreapta sus si din mijloc sus nu mai sunt sunt in partea stainga si nu pot sa fac clic pe ele , de ce nu pot ? as dori sa imi spuneti cum sa le pun inapoi va ror mult pt ca vreau sa ma deconectez .

 88. buna am si eu o problema,acum un an am fost intr-o locatie acum sunt in alta (ambele fac parte din acelasi judet) problema e ca de cate ori sunt conectata pe telefon apare in chat cu cn vorbesc locatia veche…cu toate ca am sterso nu pot scapa de ea ..ce pot face ? multumesc

 89. restul cred ca aveti computerele virusate,controlate de la distantă,sau au probleme tehnice de software sau hardware,sau sunt deschise non-stop

 90. Buna ziua, cine stie ce se intampla sau de ce pe o anumita pagina de prieten nu poti comenta si nu poti da like ??? si culmea culmilor fara sa fii blocat de persoana respectiva pe pagina ei ?!
  Va multumesc!

 91. buna…ma poate ajuta cineva si pe mine..??doresc sa imi fac profilul de fb in asa fel incat daca cineva ma cauta sa nu ma poata gasi nimeni..cu exceptia celor din lista mea de prieteni

 92. HELPPPPPPPPP. buna. de pe mailul de yahoo.com meu am facut un cont pe facebook altei persoane, iar acum nu imi mai pot accesa contul meu personal ca si administrator..deci exist pe facebook, dar nu stiu cum ss intru la mine in cont, pare acea persoana, am incercat sa dezactivez contul aceñei persoane si sa schimb parola. anyone vreo sugestie???? va rogggggggggggggg

 93. Cine ma ajuta,cum ma pot deloga(deconecta) din facebook,pe telefon pot. pe laptop nu…vad ca majoiritatea nu se pot loga,eu nu pot deconecta…Mersi de raspuns

  • In bara de sus, un te gasesti pe tine, gasesti prieteni, acasa etc, dai pe ultima..rotita aceea, ca pentru setari si acolo gasesti mai multe chestii printre care si „deconecteza-te” sau „disconect”. Si gata problema rezolvata.Daca nici asa nu merge sa te deconctezi, nu mai stiu alta cale..

 94. Buna. Am si eu o mica problema , daca se poate as dori sa ma ajutati. Probabil ca va mai fost pusa intrebarea insa sunt ffff multe inrebari si nu am reusit sa le citesc pe toate. Atunci cand dau un like sau un coment cuiva apare imediat in timeline si este vazut de toata lumea si bineinteles si de sotia mea care ia lucrurile pe dos chiar daca nu e asa… Un like e un like si ramane doar atat. Am incercat sa gasesc vreo setare dar nu am gasit una care sa ascunda aceasta activitate a mea. Va multmesc.

 95. Eu reusesc sa intru pe Facebook, dar, nu-mi apare lista cu prieteni, nu pot vedea notificarile (doar sa dau pe butonul „Vedeti toate notificarile” ), la fel cu mesajele (doar sa dau pe butonul „Vedeti toate mesajele” ) si
  nu-mi apar direct toate cautarile mele decat daca dau „Enter” (pe banda de sus la Facebook). Am incercat sa intru pe o apicatie (in cazul meu, Joc), dar nu se incarca jocul si nici acel chenar din josul ecranului nu se incarca(se verdea prin el). Nu-mi pot actualiza starea si nici comenta sau da Like ori Distribuie (Share). Va rog, dati-mi raspunsul cat mai repede ,fiindca mereu mi se intampla si mi se rezolva automat( Nu fac nimic). Saptamanal reapare aeasta chestiune. De pe telefon e bine.CE sa fac??? Oare mi s-a ars servarul??? Multumesc de timpul acordat!!!♥♥♥

 96. Buna te rog mult , ma poti ajuta , eu stateam pe Facebook obisnuit si dintr-o data mia aparut ca Facebook vrea sa pun numarul de telefon si ma pus sa copiez niste numere si litere , apoi am pus nr de tel al mamei mele si ea avea telul pe silentios si NU sau auzit sms – urile 🙁 eu tot trimiteam numarul dar ma punea sa completez codul de Facebook si NU stiam … am pus niste numere la nimereala si pfffiu 🙁 cand a vazut mama sms-urile mia zis si era acolo un cod , lam pus si apoi NU ma mai lasa imi spunea ca am incercat de multe ori si a fost gresit … Acum cum imi pot recupera Facebook-ul ? A intrat mama mea pe Facebook-ul ei si a intrat la prieteni , la mine si spune ca pagina a fost eliminata 🙁 aveam paginii cu multe likes ( eran maneger ) Ma poti ajuta … cum imi pot recupera Facebook-ul sau paginile ???

 97. Buna mi-am facut repede un Facebook acum , am competat numele si prenumele , emailul , parola , data nasterii..apoi am dat la inregistreaza-te , dar NU ma lasa sa imi adaug prietenii decat prin e-mail 🙁 NU imi da bara aia de sus unde ii pot cauta.. imi scrie acolo pasul 1 sa imi adaug prietenii dar ma lasa doar prin e-mail 🙁 apoi pasul 2 poza profil dar NU imi da voie sa intru … imi sta chestia aia afisata cu pasii pe care tb sa ii urmez , dar NU stiu e-maile ca sa imi pot add prietenii … ma puteti ajuta ? va rog este urgent

  • cauti prin agenda ta de e-mail un nume si il pui acolo, si practic ar fi primul tau prieten, apoi completezi pasii urmatori si gata. Dupa poti cauta pe cine vrei tu. 🙂

 98. vi sa intamplat pana acum cand postati albume direct dupa pagina ta sa nu va apara sugestiile grupurilor dupa litere..?

 99. as vrea sa stiu daca am sters pe cineva din lista din greseala cum pot sa dau sa il bag din nou ca dau sa caut acea persoana apare si cand dau sa o adaug imi apare Ne pare rau aceasta pagina nu este disponibila Liku pe care lai accesat nu este valid sau pagina a fost stearsa vreau sa stiu daca merge sa mai bag acea persoana din nou la prieteni si daca da dupa cat timp sau unde trebe sa dau ca sa nu imi mai apara acel like va rog ajutatima

 100. încă ceva de spus…
  cei care vă veți conecta conturile din Tor Browser Bundle,facebook,yahoo și google… s.a.m.d,le puteți pierde,dacă nu vă știți întrebările de securitate, care vă sunt cerute de facebook și yahoo,și așa mai departe.

 101. desigur daca ti-ai dezactivato pe cea de la facebook,care se termina in @facebook.com si nu cea de @yahoo.com, sau iti faci un alt cont ,cu adresa temporala,care merge pe orice browser,chiar si anonim,care va fi confirmata de http://temp-mail.org/ ,tu vei da click pe plicul verde de pe site-ul lor ca sa copiezi parola trimisa de facebook

  • imi arata asta; Sistemele noastre arată că această adresă de e-mail a fost ştearsă recent din contul tău. Află mai mult ,ii mai pot face ceva

 102. salut,de ce nu imi merge sa schimb parola de la facebook,in sensul ca am dat sa imi trimita mail pt a o schimba si nu mai primesc acel mail..?

 103. sal are cineva vreo rezolvare dc nu merge candy crush pe facebook nu mi se incarca deloc oare e de la pc am incercat si pe alt pc si a mers ast raspun plz..

 104. am si eu o problema..nu ma mai pot deconecta de pe facebook-ul meu..adica la pagina de logare imi apar mereu id-ul si parola..cum fac sa nu mai imi apara??

 105. imi apar tot felul de link-uri ca si cum le-as fi dat share si nici vorba sa fi facut asa ceva, as vrea sa opresc chestia asta.

 106. cum pot sa imi vad prietenii conectati pe chat din partea stanga ,sus(ma rog,pe la mijloc)mi-au disparut acum cateva luni si nu ii mai pot vedea decat in partea dreapta ,jos unde trebuie sa intru si sa ii caut eu sa vad daca sunt conectati…….. multumesc.

 107. eu intru pe face si nu pot vedea nici pozele care le posteaza pe peretele meu si nici pozele de la profilu meu ce se intampla si ce ar trebui sa face? multumesc.

 108. Exista posibilitatea sa schimb setarile private ale contului in asa fel incat o peroana sa nu ma mai vada pe facebook, fara ca macar s-o blochez? Iar odata cu revenirea la setarile anterioare s-o am din nou in lista de prieteni? Aici nu ma refer deloc la blocarea unei persoane sau dezactivarea contului. Deci exista si aceasta optiune?

 109. de ce nu pot sa intru pe pagina reala de fb? cand ma loghez imi apare o pagina alba si nu pot vedea prietenii si nici sms nu pot trimite

 110. de ce nu pot sa intru pe pagina reala de facebook… cand vreau sa ma loghez in apare o pagina alba si nu pot vedea nici mesaje nici notificari si nici cereri de prietenenie…….. ce trb sa fac????

  • buna si mie mi se intampla la fel si nu stiu ce sa fac puteti da o parere va rog !pagina de fb este alba si nu pot vede mesaje si notificari daca stiti datimi un raspuns ?::::::::::::):*

 111. buna ziua
  doresc sa stiu cum pot vedea notificarile vechi -adica cele din urma-pe o perioada mai lunga de timp -poate chiar o luna-pt ca doresc sa gasesc notificarea cuiva care la vremea respectiva nu am vazut-o

 112. buna as dori sa stiu cum pot sa sterg id_de fb din chenarul albastru din care ma conectez pe Facebook..va rog mult e urgent merci..

 113. am vazut la unele persoane care nu erau la prieteni ca aveau doar optiunea de a trimite mesaj. nu exista optiunea de a nu primi cerere de prieteni, nici de a da pe foto, nici de a da pe about. cum se face ? mersi

 114. Buna ! Ma poate ajuta cineva ? Am si eu o problema cu facebook …nu pot vedea unele poze …de la prieteni de la mine …unele merg altele nu …chiar si video la fel …
  Are careva o ideie ? Multumesc

 115. Buna .. am primit niste virusi :d printr-un mesaj fara sa dau click … fara nimic. Si binenteles ca de atunci nu ma mai lasa sa-mi activez contul ..ce sa fac ? si cum 🙁 urgent va rog frumos . Multumesc anticipat

 116. As dori ceva daca se poate cum as putea sa sterg de pe fb o pagina off adik am o pagina cu mynele tv si nu stiu cum sa o sterg

 117. Salut! Trimit mesaje unui prieten pe facebook, dar acestuia nu-i apare. Poate vedea mesajul meu doar daca intra in casuta de mesaje cu mine. Ce e de facut?

 118. Am si eu o problema am dat raport l ao poza pe care am distribuit o initial problema este ca acum nu mai pot da like ,com,share pentru ca atunci cand apas imi scrie :blocked the action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed..stie cineva daca dureaza un anumit nr de zile? Sau nu o sa mai pot sa niciodata like com share?!

 119. cum sa fac ca pagina mea de fb sa arate ca inainte imi zice comenzi rapide pentru confidentialitate va rog mult ajutati-ma

 120. Buna ! am un nokia mai vechi, nu stiu sigur ce model, are tastatura querty.De ceva timp( cateva luni) ,cand incerc sa uploadez o poza din telefon pe facebook imi spune ” s-a produs o problema cu pagina pe care ai incercat sa o accesezi.speram sa o rezolvam curand.vei fi rediorectionat catre pagina acasa”. ma puteti ajuta ?

 121. Buna ziua

  As vrea si eu sa stiu daca pot pe facebook sa imi gaseasca numai persoane din Romania cand accesez „Gaseste prieteni”. In momentul de fata cand accesez „Gaseste prieteni” imi gaseste numai arabi . Multumesc.

  • Daca te-a blocat cineva pe facebook, iti poti da seama de acest lucru cautandu-i contul de facebook-daca nu il mai gasesti , este clar ca te-a blocat si , implicit nu mai poti vedea ce discutii are cu amicii sau ce posteaza…

 122. Buna ziua ! m’ar interesa si pe mine sa aflu va rog , de ce un imi pot vedea pozele pe fb din albume , imi arata ca am 231 dar pot vedea doar 3 dintre ele . A mai patit cineva ? Multumesc .

 123. Bunza ziua ! Ma.m lovit de o problema recent prietena mi.a spus ca am ramas active pe chat-ul facebook dar eu specific (am inchis am tras iconita in jos de la facebook ) problema ii nu ca am ramas online problema ii ca dupa un timp ma.m deconectat si nu stiu care ii problema am wifi date merg in permanenta dar cu toate astea de ce ramn logat si de ma deconecteaza !!! A facut print screen si se vede clar ca nu am mai fost activ dupa un timp . Specific Nu sunt conectat pe alte dispozitive sau alte chesti ? Are cineva un raspuns va rog?

 124. Cum pot vedea cine se uita la o postare intr-un grup in FB
  Grup in care sunt si l-am si creat. Pana la un moment dat vedeam catisi cine se uita la postarile din grup acum nu. Ce setare trebuie sa fac?

 125. Am o pagina de fb cu mai multe produse pe care le promovez prin share catre alte grupuri de fb. Cum pot seta ca aceste share-uri sa nu poate fi vizualizate de catre alte persoane. Adik nu vreau sa fie persoana X unde am incercat eu sa mi promovez produsel?

 126. Buna seara!Imi spune si mie cineva, va rog, daca o persoana ce nu face parte din lista mea de prieteni, daca poate primi din partea mea un mesaj pe messenger, pt ca eu i l -am scris, dar nu apare ca fiind citit.Va multumesc!

 127. Buna seara ,am o curiozitate !! Asta seara am vazut pe cineva la mine pe mesagerie pe facebook cu bulina verde, .si aceasta persoana nu face parte din lista mea de prieteni …care pote fi cauza ? Multumesc frumos !!!

 128. Buna ! 🙂 Deci : mi-am numarat prietenii de pe facebook si am 655 iar facebook`ul imi arata 697. Aveti idee de ce ? I s-a mai intamplat cuiva, ceva de genu ?!

 129. Daca accept o persoana la Prieteni, care banuiesc cine ar putea fi, dar ea neaga acest lucru, cu vreun gand ascuns, ce ar putea sa faca cu datele contului meu de fb? Va multumesc frumos! Ps. Va intreb ca sa stiu daca poate fi ceva grav ca sa o blochez sau nu…

Lasă un răspuns