Bitdefender 2016

Producătorul global de soluții de securitate IT Bitdefender a lansat Bitdefender 2016, suita de soluții destinată consumatorilor casnici, care aduce in prim-plan o tehnologie inovativă capabilă să protejeze datele personale ale utilizatorilor de temuții viruși de tip ransomware.

Tehnologiile Anti-Ransomware dezvoltate de specialiștii în securitate ai Bitdefender permit ca cele mai sensibile date ale utilizatorilor să fie ferite în totalitate de criptarea de către virușii de tip ransomware. Acest tip de amenințare a făcut de 50 de ori mai multe victime la nivel mondial în ultimul an față de anul precedent prin blocarea dispozitivelor și solicitarea de recompense.

Pentru a detecta și bloca tipurile de viruși ransomware, Bitdefender interzice aplicațiilor de origine incertă să șteargă sau să modifice documente, imagini sau videoclipuri stocate în directoarele populare, precum My Documents, My Pictures sau My Videos. Dubla protecție asigurată de Ransomware Behavioral Detection (RBD) analizează activitatea tuturor aplicațiilor pentru a detecta comportamente similare clasei de viruși ransomware și pentru a bloca orice aplicație care încearcă să cripteze date de pe terminalul utilizatorului.

“Noua suită de soluții de securitate a Bitdefender dovedește că tehnologia evoluează mai repede decât amenințările cibernetice. Deși este un fenomen relativ nou pentru cei mai mulți utilizatori, ransomware este o amenințare de domeniul trecutului pentru clienții Bitdefender. Toate celelalte pericole sunt ținute la distanță de tehnologiile Bitdefender, în timp ce utilizatorii se pot bucura de performanța maximă a dispozitivului lor și de protecție totală”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender.

Progresele tehnologiilor Bitdefender în materie de inteligență artificială permit procesarea în milisecunde a unor cantități enorme de date venite de pe întreg mapamondul și neutralizarea amenințărilor înainte ca acestea să se răspândească. Noul Firewall oferă o performanță îmbunătățită în localizarea cu precizie a atacurilor, prin filtrarea întregului trafic de la și către dispozitiv, inclusiv cel al rețelei Wi-Fi.

Bitdefender simplifică folosirea soluțiilor de securitate prin consola Bitdefender Central, care permite utilizatorilor să își administreze conturile, licențele și dispozitivele și să aibă acces rapid la servicii de asistență. Produsele descărcate prin consola Bitdefender Central au licența activată în avans și atașată contului de client, pentru a simplifica pașii parcurși de la cumpărarea până la folosirea Bitdefender 2016.

OneClick Optimizer menține viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adaptează gradual pentru a îmbunătăți vizibil performanța. Modulul Autopilot, perfecționat de-a lungul celor 10 ani de experiență în lupta împotriva amenițărilor cibernetice, ia automat cele mai bune decizii de securitate, fără intervenția utilizatorului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.