Bitdefender a anunţat că, începând de astăzi, soluţia Security for Virtualized Environments (SVE) poate fi găsită şi în Amazon Web Services (AWS) Marketplace, un magazin online care oferă clienţilor posibilitatea de a găsi, compara şi utiliza imediat produsele software şi serviciile de care au nevoie pentru dezvoltarea propriilor produse şi desfăşurarea activităţii curente. Valoarea adăugată şi funcţionalităţile oferite de Security for Virtualized Environments în cadrul unui centru de date sunt acum disponibile integral şi în cloud. Flexibilitatea SVE constă în faptul că în AWS Marketplace clienţii dispun de o soluţie de securitate completă, cu administrare centralizată, care asigură o protecţie suplimentară pentru maşinile virtuale pe platformă Amazon Elastic Compute Cloud (EC2).

 Bitdefender Security for Virtualized Environments foloseşte API-urile AWS pentru a asigura o administrare centralizată intuitivă atât pentru sistemele Windows, cât şi Linux.

Organizaţiile care folosesc centre de date pe bază de cloud sau o combinaţie de centre de date pe bază de cloud şi centre de date virtualizate au posibilitatea de a-şi reduce costurile financiare, logistice şi operaţionale asociate soluţiilor de securitate tradiţionale.

 Prin integrarea soluţiei Bitdefender SVE în propria strategie generală de securitate, organizaţiile de toate dimensiunile, de la marile companii care dispun de o infrastructură complexă, până la cele care au doar câteva maşini virtuale, beneficiază de o protecţie suplimentară pentru principalele platforme şi sisteme de operare ce funcţionează pe bază de cloud Amazon Web Services.

„AWS Marketplace oferă un model informatic care funcţionează pentru organizaţiile de orice dimensiune din întreaga lume. Aderarea la ecosistemul AWS Marketplace reprezintă pentru noi un moment important, deoarece utilizatorii tehnologiei pe bază de cloud, publici şi privaţi, au acum o opţiune la nivel de soluţii pentru companii, indiferent de dimensiunea organizaţiei,” a declarat Robert Krauss, Director Vânzări Companii şi Parteneriate, America de Nord, Bitdefender. „Organizaţiile folosesc în paralel o multitudine de platforme, atât pe bază de cloud, cât şi pe bază de centre de date, şi au nevoie de o soluţie de securitate unică şi completă. Cu Security for Virtualized Environments din AWS Marketplace, organizaţiile pot beneficia de aceleaşi avantaje ca şi când ar utiliza SVE într-un centru de date tradiţional.”

Cu Security for Virtualized Environments de la Bitdefender, clienţii AWS Marketplace se bucură de avantajele semnificative ale scanării şi administrării centralizate. Folosind Bitdefender în Amazon Web Services, clienţii îşi pot administra în mod eficient securitatea, pot pune în aplicare politici de grup şi pot vizualiza registrele pentru fiecare regiune AWS de la o singură consolă centrală. SVE elimină redundanţele şi centralizează multe dintre funcţionalităţile de scanare într-o singură aplicaţie virtuală dedicată, îmbunătăţind performanţele în mod semnificativ. Această abordare sporeşte capacitatea de scanare şi reduce consumul de resurse pentru protecţia anti-malware în cadrul sistemului protejat, ducând la reducerea costurilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.