Compania Zimbra a anunțat lansarea versiunii beta a produsului său de top – Zimbra Collaboration 8.8.

Dezvoltatorii au declarat că în noua versiune a produsului au apărut Zimbra Chat și Zimbra Disc, fiind revizuite și componentele business Zimbra Network Edition.

Pe lângă cele menționate mai sus, Zimbra Collaboration 8.8 include un număr de funcționalități noi. În special a fost actualizată funcția REAL-TIME BACKUP – acum aceasta include 6 metode de recuperare a datelor și o nouă deduplicare, în rezultatul căreia se eliberează mai mult de 50% din spațiul de pe hard disk. În versiunea 8.8 puteți sincroniza cutiile poștale Zimbra pe diferite dispozitive, care sunt compatibile cu protocolul ActiveSync, datorită funcției Enhanced Mobile Sync. Noul HSM & Volume Management permite reducerea spațiului de stocare curent Zimbra cu mai mult de 50%, obținând în același timp reducerea semnificativa a cheltuielilor. Iar Reconfigured IMAP service crește fiabilitatea poștală și SLAs.

În plus, în Zimbra Collaboration 8.8 a fost realizat un mod simplificat de utilizare Delegate Admin, îmbunătățită sincronizarea fişierelor și adăugate servere ownCloud/nextCloud.

Versiunea beta a produsului este disponibilă pentru download pe https://info.zimbra.com/try-zcs-8.8-beta.

Mai multe informații despre Zimbra Collaboration, precum și alte soluții ale companiei Zimbra, le puteți obține la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.