yahooYahoo a anuntat ca va introduce o versiune de e-mail ce integreaza mesaje de pe Twitter si ofera informatii la viteze mai mari. Noul serviciu, aflat inca in faze de testare, va oferi o protectie mai buna impotriva spam-urilor si posibilitatea vizualizarii de fotografii, scrie BusinessWeek.

Carol Bartz, CEO-ul companiei, se bazeaza pe parteneriate cu retele sociale precum Facebook pentru a evita sa mai piarda utilizatori in favoarea Google, care adauga optiuni precum videochat-uri pe Gmail.

Numarul utilizatorilor de Yahoo mail din SUA a scazut cu 10%, pana la 94,6 milioane in septembrie fata de aceeasi perioada din 2009, potrivit companiei de cercetare ComScore Inc.

Serviciul Gmail al Google, desi se mentine pe locul 2 cu mult in urma Yahoo, a inregistrat o crestere de 25% a numarului de utilizatori, pana la 49 milioane in septembrie. Serviciul de mail al Microsoft Corp, plasat pe locul trei, a raportat o scadere de 5%, pana la 46,3 mil. de utilizatori.

sursa: dailybusiness.ro

2 COMENTARII

  1. With the great content on this blog, it is surprising that there is not a members section that I can find. Did I miss it? Setting up a membership blog or members section on a blog is not all that difficult, you just need to get the right tool for the job.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.