Winscape are soluția ca să poți vedea în fiecare zi  turnul Eiffel pe fereastră. Sau Golden Gate Bridge. Sau o plajă din Thailanda.

Fiindcă sunt de părere că să te trezești în fiecare dimineață în același loc e plictisitor, cei de la Winscape au dezvoltat tehnologia care îți permite să vezi o nouă panoramă de fiecare dată când te uiți pe fereastră.

Practic aceștia instalează în casa cumpărătorului două plasme HD de 46 de inchi pe care le deghizează în ferestre iar apoi, cu ajutorul unui controller Wii hack-uit și a software-ului dezvoltat de Winscape, acesta poate admira priveliștea din toate unghiurile, imaginea virtuală adaptându-se la fiecare unghi de vedere.

Ryan Hoagland și Beth Savilla, dezvoltatorii Winscape , spun că experiența este exact aceeași  cum ai privi pe o fereastră adevărată: te muți puțin mai la stânga și poți astfel vedea mai mult din priveliștea ascunsă anterior de perete; vii mai aproape și imediat totul devine mai mare.

Imaginile sunt în mișcare: la o privire mai atentă poți observa că mașinile circulă pe străzi, oamenii se mișcă de colo-colo, vântul adie. Software-ul Winscape are la bază playback video cu o rezoluție de 1920 x 1080  și o rezoluție a imaginilor nemișcate de 4096 x 4096 și poate fi controlat și prin intermediul unei aplicații pentru iPhone.

sursa: money.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.