windows-9-wallpapers

Microsoft a recunoscut eșecul Windows 8 și dorește să se distanțeze de acest sistem de operare nereușit. Compania intenționează cît mai curînd să lanseze succesorul acestui OS. Despre aceasta scrie Paul Thurrott, un cunoscut jurnalist care cunoaște îndeaproape planurile companiei americane. Potrivit acestuia, noua versiune a sistemului de operare ar putea fi anunțată peste cîteva luni, în luna aprilie 2014, la conferința dezvoltatorilor.

Lansarea versiunii finale a platformei este programată pentru luna aprilie 2015. Dupa cum a remarcat Paul Thurrott, Microsoft înțelege că sistemul de operare curent nu corespunde așteptărilor utilizatorilor. Se presupune că platforma cu numele de cod Threshold va apărea în vînzare cu numele de Windows 9.

Nu se cunosc prea multe despre viitoul OS. Jurnalistul susține că Microsoft va întoarce butonul „Start” și va moderniza interfața. Înainte de lansarea finală a Windows 9, dezvoltatorilor li se va oferi acces la două sau trei versiuni preliminare ale sistemului de operare.

5 COMENTARII

  1. Speram sa recunoasca si esecul cu Skype si sa corecteze momentele neplacute care au aparut de cind Microsoft l-a cumparat. 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.