Imagine simbol

Microsoft a fost nevoita sa-si ceara scuze pentru confuzia de la prezentarea din Taiwan a Windows 8. In cadrul evenimentului, compania vorbea despre avantajele noului sistem de operare, instalat pe computerile monobloc ASUS si Acer. Vizitatorii, insa, au memorizat nu avantajele, ci problemele de funtionare jenante ale platformei.

Potrivit martorilor, angajatii Microsoft nu puteau inchide programele care erau rulate pe calculatoarele partenerilor. Pentru a distrage atentia jurnalistilor, reprezentantii companiei au incercat sa focuseze privirea invitatilor asupra tabletelor Surface, scrie Wall Street Journal.

„Problema a aparut din cauza hardware-ului, si nu a soft-ului”, a asigurat reprezentantul Microsoft din Taiwan. Potrivit acestuia, problema putea fi din cauza ecranelor mari ale calculatoarelor. Cei de la ASUS si Acer nu au comentat incidentul.

5 COMENTARII

  1. Off prea des se intimpla asa ceva, oare nu este evident ca asa prezentari trebuie facute preventiv de zece ori pentru a asigura eficacitate 🙁 Oricum, sunt de acord ca probabil pare a fi o problema hardware.

  2. Care este beneficiul pentru Microsoft in asa ceva? Ai in vedere curat publicitatea pentru produsul lor, rea sau buna „ne vajno”. Asta aveai in vedere?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.