Windows 10

Potrivit publicației Neowin, Microsoft va finaliza versiunea Windows 10 RTM în iunie 2015. Reprezentanții companiei software au refuzat să ofere comentarii cu privire la informațiile apărute. Lansarea sistemului de operare este programată pentru acest an, însă, Microsoft nu a numit o dată exactă.

După cum ne amintește TechCrunch, în luna ianuarie compania a lansat a doua versiune a Windows 10 Technical Preview, iar în februarie este așteptată lansarea versiunii preliminare a sistemului de operare pentru dispozitivele mobile. În luna aprilie, în cadrul conferinței Build, Microsoft intenționează să prezinte mai multe informații despre sistemul de operare și despre planurile companiei.

Dacă Windows 10 RTM va fi gata pînă în luna iunie, atunci producătorii de computere vor avea timp să se pregătească pentru începutul anului școlar și sărbătorile de iarnă, lansînd dispozitive care rulează noul sistem de operare. Se presupune că la mijlocul verii Microsoft poate anunța, de asemenea, o nouă tabletă Surface.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.