sm.get_windows_10_2.750

Microsoft continuă campania de transferare a clienților existenți la Windows 10. Oficial, este cunoscut faptul că la moment noul sistem de operare rulează pe mai mult de 200 de milioane de PC-uri, iar această cifră a fost realizată inclusiv prin transferul de la Windows 7 și Windows 8.1 la noua platformă.

Gigantul software, în viitorul apropiat, intenționează să ofere o oportunitate de a face upgrade la Windows 10 și clienților corporativi. Astfel, calculatoarele companiilor și organizațiilor vor primi o notificare „Get Windows 10”.

Notificarea privind trecerea gratuită la Windows 10 va apărea pe computerele cu versiunea licențiată Windows 7 Pro și Windows 8.1 Pro, în cazul în care nu acceptă actualizarea prin WSUS, sau alte sisteme de distribuie a upgrade-urilor. Aceasta se referă și la participanții serviciului Active Directory.

Administratorii de rețea vor primi posibilitatea să dezactiveze notificarea „Get Windows 10”, dacă compania va lua decizia să amîne trecerea la noul sistem de operare.

Gigantul software a anunțat, cu un an în urmă, despre un plan în care compania, în termen de 2-3 ani, vrea să crească numărul de PC-uri, smartphone-uri, tablete și diverse dispozitive cu Windows 10, la cifra de un miliard.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.