78296001eb4e9f1c030551f7bccf2882

Torrent Trackerele blochează în masă accesul utilizatorilor de Windows 10 la site-urile lor, din cauza noii politici de confidențialitate. Microsoft nu numai că colectează și stochează informații despre utilizatorii săi, dar, de asemenea, poate transmite informația dată companiilor antipiraterie.

”Windows 10 transferă conținutul de pe discurile locale ale utilizatorilor direct la unul din aceste servere”, susține reprezentantul Torrent Trackerului iTS. El este susținut și de alți colegi. BB anunță că a descoperit o activitate a lui Windows 10, care vizează colectarea de date despre utilizator și transferul lor către anumite servere, inclusiv către proprietarii de drepturi de autor. Acest lucru va permite companiilor antipiraterie să detecteze identitatea celor care folosesc conținutul ilegal descărcat de pe torrente.

Din momentul lansării, despre confidențialitatea controversată în Windows 10 s-a vorbit deja foarte mult. În special s-a discutat mult despre posibilitatea de blocare a jocurilor piratate. Mai tîrziu s-a dovedit că acest lucru se referă și la jocurile din Xbox Live.

Lasă un răspuns