re_winamp

Playerul Winamp ar putea suferi o revigorare completă cu ajutorul companiei Vivendi Group. Ultima a cumpărat drepturile asupra brandului de la Radiomony, proprietarul anterior al playerului. La rîndul său, Radiomony a cumpărat drepturile de la AOL, la începutul anului 2014.

În prezent Winamp are un viitor incert, dar Vivendi, potrivit unor zvonuri, poste lansa o nouă versiune a playerului deja în 2016.

Inițial AOL planifica să închidă suportul pentru Winamp și Shoutcast. Dar, după discuțiile cu reprezentanții Radiomony, a fost luată decizia de a vinde playerul și toate serviciile suplimentare.

Vivendi Group, care deține, în totalitate sau parțial, companii precum Dailymotion, Ubisoft și Deezer, poate contribui la relansarea globală a programului Winamp, deși în comunicatul de presă, lansat cu ocazia achiziției, nu se spune nimic despre acest lucru. Pe de altă parte, cumpărarea drepturilor asupra Winamp, fără lansarea ulterioară a unei noi versiuni a playerului, cel puțin, ar părea o decizie ciudată.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.