Veeam Backup&Replication Compania Veeam a lansat o actualizare a produsului său de top Backup&Replication 9.5, pentru backup și replicare a mașinilor virtuale, în care a apărut o serie de funcții noi.

Actualizarea principală și cea mai importantă a soluției este funcția centralizată de gestionare a agenților. Consola Backup&Replication din cadrul Veeam Availability Suite integrează managementul Veeam Agent for Microsoft Windows și Veeam Agent for Linux. Aceasta vă permite să creați sarcini pentru copierea de rezervă, atât a mașinilor virtuale cu ajutorul Backup&Replication, cât și fișierelor/mapelor/discurilor serverelor cu ajutorul agenților, dintr-o singură consolă. În același timp, toate sunt controlate simultan atât pentru infrastructura IT fizică, cât și pentru cea virtuală.

Actualizarea produsului nu a fost limitată doar la lucru cu agenții, Backup&Replication fiind dotat cu multe alte funcții. În special, grupurile de protecție – obiecte pentru Veeam Agents, care sunt grupate pe categorii: calculatoare adăugate după IP sau DNS, obiecte Active Directory, grupuri sau computere, precum și liste de hosturi din fișierul CSV. Comoditatea acestor grupuri, spre deosebire de listele definite în mod static, este că, de exemplu, computerele din OU Active Directory pot fi adăugate și șterse, iar sistemul va actualiza periodic aceste date.

A apărut o logică de excepții, de exemplu: atunci când protejați un sistem cu Veeam Agent pe un Hypervisor, care nu suportă Backup&Replication, trebuie să dezactivați opțiunea „All virtual machines”. Din backup, puteți exclude mașinile virtuale care sunt dezactivate mai mult de 30 de zile, precum și obiectele individuale.

E de remarcat politica de backup Managed by Agent pentru desktopuri și servere. Aceasta se utilizează pentru stații de lucru cu mod de funcționare nenormat, precum și pentru serverele ce se afla la distanță cu conexiune instabilă. Pentru astfel de sisteme, agentul va decide singur în ce moment este cel mai bine sa facă o copie de rezerva a sistemului și să definească fereastra în cadrul căreia se va face copia de rezervă.

De asemenea, trebuie menționat suportul noilor sisteme și produse. Veeam Backup & Replication 9.5 Update 3 suportă Microsoft Windows Server 2016 versiunea 1709, VMware vCloud Director 9 și Microsoft SQL Server 2017. În plus, sistemul poate funcționa cu LTO 8, unități de stocare de până la 4 TB în Microsoft Azure, precum și cu regiunile Azure Germany și China.

Pe lângă funcțiile menționate mai sus, Veeam Backup&Replication 9.5 Update 3 beneficiază, de asemenea, de suport pentru VMware Cloud on AWS, „coș” pentru furnizorii de servicii Cloud Connect, etichete Data Location logging și integrare cu snapshot-urile IBM Spectrum Virtualize, și Lenovo Storage V Series.

Informatii detaliate despre versiunea actualizată Veeam Backup&Replication, precum și alte produse Veeam, puteti optine la numarul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail: office@muk.md.

Despre Grupul de companii MUK
Grupul de companii MUK și-a început activitatea în mai 1997. Domeniul principal de activitate al MUK este distribuția de echipamente informatice, software, echipamente periferice și de rețea. MUK oferă o gamă largă de servicii suplimentare pentru dealerii săi, ce permite să vorbim despre MUK ca despre o companie unică care dezvoltă modelul Value Added Distribution (VAD) și vinde produse printr-o rețea de dealeri, care în prezent include peste 1300 de companii partenere din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan și Ucraina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.