Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, va sustine un discurs in cadrul targului Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas si se zvoneste ca va face cateva anunturi legate de Windows Phone, Xbox si Windows.

Cele mai asteptate detalii vor fi cele legate de rularea platformei Windows pe cip-urile ARM, dar si informatii despre mult asteptatul Windows 8.

Potrivit unor surse, in cadrul aceluiasi eveniment, gigantul software planuieste sa arate lumii pentru prima data cateva caracteristici ale viitorul Windows 8.

Se crede ca dezvoltatorul de software va aplica pentru Windows 8 aceeasi strategie pe care a practicat-o cu Windows 7 ceea ce inseamna ca Ballmer va dezvalui, cel mai probabil, numai cateva functionalitati limitate ale lui Windows 8.

In prezentarea pe care o va sustine, cel mai probabil Ballmer nu se va referi direct la Windows 8, adoptand o exprimare mai neutra, de genul “urmatoarea versiune Windows”. Site-urile specializate pe stiri si informatii despre toate produsele Windows raportau in urma cu putin timp ca Microsoft nu va prezenta pe larg Windows 8 in cadrul CES.

In plus, Bill Gates a declarat la inceputul lui 2010 ca organizatia lucreaza la multe proiecte pe segmentul tabletelor si cum produsele au intarziat sa apara, Microsoft a fost criticat pentru reactia intarziata la tableta iPad a celor de la Apple, lansata in aprilie 2010.

Insa la scurt timp dupa lansarea iPad, compania a anulat proiectul Courier – un concept care promitea sa combine un book dual screen cu input finger si stylus. Materialele promotionale care au “scapat” pe internet au indicat un instrument de productivitate nemaiintalnit pana acum pe piata. Majoritatea analistilor sunt de parere ca anularea dispozitivului a fost o greseala.

Oare vom afla cateva lucruri si despre aceste produse in cadrul CES?

sursa: hit.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.