Unify anunță lansarea unei noi versiuni a platformei de comunicații convergente pentru companii medii și mari – OpenScape 4000 v8.

Noul produs face parte din familia de soluții OpenScape Enterpris și reprezintă o platformă de comunicare vocală, care suportă interacțiunea eficientă a grupurilor de lucru virtuale. Noua versiune OpenScape 4000 se caracterizează printr-o flexibilitate mare, scalabilitate și toleranță la erori, precum și protecția investițiilor.

În cadrul OpenScape 4000 v8 sunt disponibile noi componente hardware care sporesc flexibilitatea de implementare și performanța sistemului. A fost realizată o integrare mai profundă a fluxurilor de lucru, ceea ce este necesar în soluțiile mobile și cele specializate. De asemenea, a fost simplificat sistemul de licențiere pe bază de utilizator, ce a permis reducerea semnificativă a costului soluției și de a crește recuperarea investițiilor. Produsul este orientat pentru companiile care tind să utilizeze beneficiile transformării digitale, pentru a îmbunătăți calitatea comunicării și lucrului în comun.

OpenScape 4000 v8 conține un set de funcții inovatoare și componente pentru a îmbunătăți calitatea lucrului în comun, mobilitatea și flexibilitatea. Soluția permite utilizarea instrumentelor avansate pentru comunicare și colaborare, și apoi într-un moment convenabil de a trece  la un mediu construit în întregime pe tehnologii IP. Printre altele, noile dispozitive, software-ul și condițiile de licențiere OpenScape 4000 v8 permit extinderea capacităților soluției de telefonie Enterprise existente și, prin urmare, de a proteja investițiile care au fost făcute.

În versiunea 8 se utilizează un echipament nou, care este certificat ENERGY STAR și oferă o implementare mai flexibilă și eficientă pe baza infrastructurilor existente în întreprinderi. OpenScape 4000 EcoServer suportă o infrastructură mixtă și diverse scenarii de implementare, iar OpenScape 4000 Branch oferă toleranță la erori și redundanță, și menține în același timp un set de funcții pentru a asigura continuitatea funcționării.

OpenScape 4000 v8 se conectează la UnifyCircuit cu ajutorul conectorului universal de telefonie, pentru a asigura funcționalități de lucru în comun mai eficiente. OpenScape UC permite asigurarea disponibilității personalului într-o soluție mobilă scalabilă pentru un mediul de afaceri modern. Noile funcții OpenScape Xpert ajută la îmbunătățirea eficienței și a vitezei de lucru în domeniul serviciilor financiare, managementului administrativ, etc. De asemenea, suportă noua serie de telefoane OpenScape Desk Phone CP – ce face posibilă obținerea unei soluții integrate de lucru în comun cu includerea telefoanelor.

Noul sistem simplificat de acordare a licențelor face ca soluția să fie mai economă. Un astfel de model este aliniat la sistemul de licențiere OpenScape Voice, de aceea, la necesitate, nu va fi dificil de a trece la un mediu IP unic. Noua schemă permite să economisiți până la 15% la achiziționarea de noi sisteme și până la 24% pentru modernizarea sistemelor existente.

OpenScape 4000 v8 este disponibil la comandă. Mai multe informații cu privire la achiziția noii platforme, precum și a altor echipamente Unify, le puteți obține la numărul de telefon +373-677-00-611 sau prin e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns