Creatorul site-ului Twifficiency a devenit faimos peste noapte

Adolescentul britanic James Cunningham, în vârstă de 17 ani, a devenit faimos peste noapte, după ce a lansat un serviciu online care le permite utilizatorilor de Twitter să-şi calculeze eficienţa într-ale „ciripitului”, botezat Twifficiency.

Lansat marţi dimineaţă, Twifficiency le permite utilizatorilor de Twitter să-şi calculeze eficienţa pe site-ul de micro-blogging, pe baza numărului de conturi pe care le urmăresc, numărului de abonaţi pe care îi au, frecvenţa postărilor şi numărului de postări citite.

În doar câteva ore, Twitter-ul s-a umplut de scoruri Twifficiency, pe care utilizatorii le-au făcut publice, scrie TIME.com.

sursa: realitatea.net

1 COMENTARIU

  1. […] Twifficiency – un serviciu online care le permite utilizatorilor de Twitter să-şi ca… Wed Aug 18, 2010 18:10 pm Adolescentul britanic James Cunningham, în vârstă de 17 ani, a devenit faimos peste noapte, după ce a lansat un serviciu online care le permite utilizatorilor de Twitter să-şi calculeze eficienţa într-ale “ciripitului”, botezat Twifficiency. Lansat marţi dimineaţă, Twifficiency le permite utilizatorilor de Twitter să-şi calculeze eficienţa pe site-ul de micro-blogging, pe baza numărului de conturi pe […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.