Blogosfera este plina de antreprenori, investitori si guru ai business-ului care doresc sa isi impartaseasca din experienta acumulata dupa ani de afaceri. Iata cele mai importante bloguri care ar trebui sa devina lectura obligatorie pentru orice antreprenor care urmareste succesul.

How to change the world

Blogul lui Guy Kawasaki a fost votat printre cele mai bune bloguri antreprenoriale de catre Wall Street Journal. Kawasaki, care a dat tonul evanghelizarii Apple la mijlocul anilor ’80, reuseste sa-i motiveze si sa-i inspire pe cititori. Guy Kawasaki vorbeste din punctul de vedere al investitorului, dand exemple din experienta sa, incercand in acelasi timp sa-i aduca pe antreprenori cu picioarele pe pamant.

Blogul lui Seth Godin

Unul din motivele pentru care blogul lui Seth Godin merita citit este succesul inregistrat in postura de autor de carti de business si marketing. Toate cele 12 carti publicate de acesta au devenit bestseller-uri. Fiecare postare are o doza de intelepciune menita sa provoace cititorul. 

The Entrepreneurial Mind

Jeff Cornwall, bloggerul din spatele „mintii antreprenoriale”, este profesor la Catedra de Antreprenoriat a universitatii Belmont. Sfaturile lui Cornwall se concentreaza pe probleme de finantare si etica in afaceri.

Blog Maverick

Mark Cuban, proprietarul televiziunii HDNet si a echipei de bachet Dallas Mavericks, este cunoscut pentru opiniile sale puternice pe care nu ezita sa si le exprime, indiferent de tema in discutie. Postarile lui ofera puncte de vedere interesante si, nu de putine ori, controversate pe teme ca industria IT, strategii de business sau management.

AllBusiness.com

AllBusiness este un blog colectiv, pe care scriu antreprenori si specialisti in martketing, strategie de afaceri sau management financiar. Continutul blogului este actualizat zilnic si este format din ghiduri, analize si comentarii de la experti din toate domeniile de afaceri.

Blogul lui Steve Blank

Blank scrie pe cele mai diverse teme, de la rolul inovatiei in business, pana la importanta unui CEO. La sfarsitul postarilor cele mai lungi, exista o sectiune cu „lectii invatate” pentru a recapitula punctele importante.

Wise Bread

Wise Bread este un alt blog colectiv, pe care publica antreprenori specializati in reducerea de costuri. Blogul are scopul declarat de a invata antreprenorii sa faca lucruri mari cu bugete mici.

sursa:  bloombiz.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Topul celor mai bune bloguri antreprenoriale Sun Jul 25, 2010 18:11 pm Blogosfera este plina de antreprenori, investitori si guru ai business-ului care doresc sa isi impartaseasca din experienta acumulata dupa ani de afaceri. Iata cele mai importante bloguri care ar trebui sa devina lectura obligatorie pentru orice antreprenor care urmareste succesul. How to change the world Blogul lui Guy Kawasaki a fost votat printre cele mai bune […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.