Panda Internet Security 2011Sub sloganul ‘Protejeaza-ti mediul online’, Panda Security, The Cloud Security Company, a lansat noua linie de produse de retail pentru 2011, oferind un plus de performanta, o protectie mai buna a resurselor si un impact mai mic asupra sistemului fata de versiunile anterioare.

Noile solutii Panda, deja disponibile pentru achizitie online, includ: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 si Panda Internet Security pentru netbook-uri. Printre noile caracteristici se numara accesul de la distanta pentru PC-urile dotate, eliminarea definitiva a datelor, virtual browser si chiar mai multe functii.

De asemenea, toate noile solutii Panda dispun de tehnologia Collective Intelligence, care este folosita de o retea de milioane de utilizatori la nivel global si ofera protectie impotriva amenintarilor informatice cunoscute si necunoscute. In plus, noile versiuni Panda 2011 asigura un consum de resurse cu 50% mai mic fata de versiunile anterioare, in cazul rularii pe Windows 7.

Produsele din linia de top a Panda 2011 includ si o serie de utilitati care protejeaza datele virtuale ale utilizatorilor, precum accesul de la distanta, virtual browser, tastatura virtuala, file de criptare, eliminarea definitiva a datelor.

Descarca Produsele Panda Security Trial

2 COMENTARII

  1. […] Panda Security a lansat noua linie de produse de retail pentru 2011 Wed Sep 22, 2010 9:33 am Panda Security a lansat noua linie de produse de retail pentru 2011, care includ o serie de noi caracteristici precum managementul retelei, actualizari inteligente, modul multimedia, criptarea fisierelor, tastatura virtuala. Noile solutii Panda, deja disponibile pentru achizitie online, includ: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 si Panda Internet Security […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.