a1 a2Google a prezentat o actualizare pentru Android Wear. Noua versiune oferă utilizatorilor o serie de funcții interesante, inclusiv o interfață imbunătățită. A fost adăugat suportul pentru Wi-Fi și un mod de economisire a energiei, atunci cînd ecranul este pornit.

Suportul Wi-Fi înseamnă că acum proprietarii de gadgeturi nu sunt limitați de raza de acoperire a Bluetooth-ului. Acest lucru are un impact pozitiv nu numai asupra razei de acoperite dar și a stabilității semnalului. Ceasul are acces la datele de pe telefon, indiferent de poziția lor în lume. Dacă ambele gadgeturi sunt active și conectate la Internet, atunci, prin intermediul serviciilor cloud Google, dispozitivele pot comunica.

a5 a3 a4

Modul ecranului pornit în permanență, pe Android Wear, acum este disponibil și pentru aplicații, nu doar atunci cind se afișează cadranul. E un lucru util de exemplu atunci cînd aveți nevoie să utilizați, în decurs de mai mult timp, o aplicație, cum ar fi lista de cumpărături în magazin.

ab1

Acum în ceasurile inteligente a apărut  posibilitatea de a desena Emoji, după care sistemul va oferi cîteva opțiuni care seamană cu cel desenat, sau imediat va plasa imaginea corespunzătoare. De asemenea, acum puteți vizualiza o listă prin rotirea mîinii, o funcție utilă pentru cei care au mâinile ocupate. 

Utilizatorii vor primi actualizarea în cîteva săptămîni, primii vor fi proprietarii de LG Watch Urbane.

Ceasurile inteligente cu Android Wear încă nu au primit suportul pentru iOS.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.