Începând cu versiunea 5.0, posesorii de dispozitive Android cu root acces vor fi obligați să găsească un alt mod de a descărca aplicația Netflix. Utilizatorii care au deja aplicația instalată o vor putea utiliza și în continuare.

Potrivit Netflix, în noua versiune a aplicației este utilizat sistemul Widevine DRM de la Google, conceput special împotriva pirateriei. Acest sistem protejează drepturile de autor, astfel încât utilizatorii pot obține conținut doar dacă vor procura accesul legal la el. Potrivit Google, acest sistem funcționează numai pe dispozitivele certificate, care nu au fost modificate.

Recent Netflix a lansat versiunea 5.0 a aplicației sale în Google Play. Inovația principală este suportul HDR, precum și Dolby Vision, care la moment sunt suportate doar de LG G6.

Netflix este un serviciu popular de streaming și un furnizor de conținut video. Din 2012, compania este producător de emisiuni TV, filme și emisiuni TV. În acest moment, serviciul se bucură de un public de peste 98 de milioane de oameni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.