MIUI 7

Ieri, compania chineză Xiaomi a prezentat capturi de ecran și a vorbit în detaliu despre noua MIUI 7. Versiunea dată are mai multe setări și este mai rapidă cu 30%.

Interfața este preinstalată pe smartphone-ul Redmi Note 2 și, în curînd, va apărea și pe alte dispozitive ale producătorului chinez. MIUI 7 a primit mai multe teme noi care vor diversifica semnificativ UI-ul.

MIUI 7 5 MIUI 7 2 MIUI 7 3 MIUI 7 4

Procesul de creare al temelor pentru smartphone acum nu necesită aptitudini speciale de programare, în acest caz vine în ajutor un instrument special numit MUSE. Primii care vor avea acces nu sunt jurnaliștii, dar fanii reali ai Xiaomi, cei care au creat teme exclusive pentru MIUI 7.

MIUI 7 6

Chinezii au lucrat serios asupra timpului de reacție a UI-ului, reducînd-ul cu 30%. S-a lucra și asupta autonomiei, care a crescut cu 10%.

În MIUI 7 a fost imbunatățită galeria foto. Algoritmul inteligent grupează automat imaginile cu animale, sau copii, în mape diferite.

MIUI 7 8

MIUI 7 7

A apărut o funcție interesantă, care, în loc de fotografia persoanei care te sună, afisează un video scurt de 5 secunde.

În rezultatul cooperarii cu Opera, în interfață a fost integrat un optimizator de trafic, care micșorează în jumătate consumul de trafic.

MIUI 7 9

Proprietarii de smartphone-uri Xiaomi vor putea instala MIUI 7, pe dispozitivele lor, deja începînd cu data de 24 august. Compania declară că sunt 150 de milioane de astfel de utilizatori, în 156 de țări.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.