2787338-hololens2

Compania Microsoft a decis să organizeze un concurs pentru toți cei interesați de tehnologia de realitate augmentată, care este folosită în dispozitivul HoloLens.

Oricine poate propune idei de aplicații pentru acest dispozitiv, iar cele mai bune vor fi realizate. Ideile pot fi propuse pînă la 16 ianuarie 2016, pe o pagină specială, unde puteți vedea, de asemenea, ideile altor participanți și le puteți aprecia pe cele care v-au plăcut. O echipă de dezvoltatori va examina cu atenție toate propunerile, după care vor selecta trei idei, din cele mai promițătoare, care vor participa la votul final pe Twitter.

hololensx519_0

Ideea care va primi cel mai mare număr de voturi va fi realizată de o echipa de dezvoltatori și designeri HoloLens. În plus, cîstigătorul va participa la întîlnirile dezvoltatorilor legate de realizarea proiectului.

După crearea aplicației, Microsoft intenționează să deschidă codul sursă. Vînzările dispozitivului vor începe în luna ianuarie, la un preț de 3 000 de dolari. Microsoft intenționează să introducă o limită privind vînzarea dispozitivului – un studio va putea procura doar două gadgeturi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.