LANDESK1MUK Distribution anunță despre lansarea unei noi versiuni IT Asset Management Suite, de la compania LANDesk.

Imaginați-vă că conformarea softului, contractele de licențiere, depistarea și inventarierea hardware și software, ciclul de viață al activelor IT, precum și gestiunea financiară pot fi realizate într-o singură consolă. Soluția LANDesk IT Asset Management (ITAM) vă permite să creați grafice ale randamentul unei investiții (ROI) și să calculați valoarea netă a tuturor activelor IT ale companiei.

Produsul vă permite să înțelegeți ce active deține compania, unde se afla și cum sunt utilizate, și în conformitate cu aceasta să luați decizii în ceea ce privește ciclul lor de viață în cadrul companiei. Pot fi reduse cheltuielile sau să retrageți softul neutilizat, care afectează în mod semnificativ costurile. Toate acestea se realizează în mod automat, cu lucru manual minim.

345344

LANDesk IT Asset Management Suite include două soluții principale: Asset Central, concepută pentru a gestiona ciclul de viață hardware și software, de la cumpărare și până la eliminare, și Asset Intelligence – modulul care analizează datele de inventar hardware și software. Ultimul este responsabil și de primirea informațiilor de la producătorii de hardware și software, despre noi achiziții, și de monitorizarea utilizării soft-ului dat. Combinația dintre aceste componente oferă o imagine cuprinzătoare a tuturor activelor IT ale companiei, într-o singură soluție ITAM.

Noua versiune extinde funcționalitatea de gestionare hardware și software a activelor IT și adaugă mecanisme de detectare a acestora.

Asset Central este disponibil pentru a fi comandat atât sub formă de licențe on-premise, cât și ca un serviciu cloud, care le permite organizațiilor să prognozeze și să planifice achiziționarea de hardware și software, efectuarea actualizărilor și întreținerii, precum și optimizarea utilizării acestora.

Împreună cu modificările din Asset Central, LANDesk adaugă în Asset Intelligence noi posibilități, care anterior erau disponibile în LANDesk Data Analytics, Software License Manager și Inventory Manager. Asset Intelligence îi oferă departamentului IT accesul la instrumentele de căutare ale datelor LANDesk, sau la surse externe, care asigură vizualizarea activelor pentru monitorizarea securizată a resurselor.

În plus, mijloacele pentru menținerea unor relații de afaceri directe, permit agregarea datelor de la furnizori, pe contracte, termene de garanție și livrări.

Mai multe informații despre achiziționarea noului software, precum și altor soluții LANDesk, le puteți obține la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.