Compania IXIA a extins setul de funcții SecureStack pentru Active SSL, care vă permite să controlați conținutul traficului criptat, pentru asigurarea securității informațiilor din rețea.

Pentru a monitoriza traficul și a asigura securitatea rețelei, este necesar să aveți posibilitatea de a decripta traficul, care este criptat în conformitate cu standardul TLS 1.3, folosind chei efemere. În acest scop, compania IXIA a adăugat în SecureStack funcția Active SSL, care este compatibilă cu alte seturi, cum ar fi NetStack, PacketStack și AppStack, inclusiv cu funcțiile de identificare și filtrare a traficului, precum și pachete de deduplicare. Active SSL poate fi activat la conectarea inline si/sau out-of-band a dispozitivelor de control al traficului. Aceasta utilizează un procesor criptografic specializat, precum și posibilități integrate de generare a rapoartelor și de gestionare a regulilor politicilor de sistem. Active SSL suportă metode avansate de criptare și oferă control în timp real al traficului, oferind suport pentru lățimea de bandă de 1, 2, 4 și 10 Gb/s.

Active SSL vă permite să protejați toate schimburile de date care sunt efectuate cu ajutorul unor chei efemere. În același timp, traficul criptat este decriptat și analizat, și apoi este criptat din nou, înainte de a reveni în rețea. Active SSL suportă toate metodele avansate de criptare.

Astfel, noua funcție permite de a scădea sarcina dispozitivelor de securitate de decriptare a traficului SSL, sporind astfel performanța acestora.

Funcția Active SSL va fi disponibilă printr-un modul compatibil cu Ixia Vision ONE. Vision ONE vă permite să măriți nivelul securității informațiilor din rețea fără a reduce performanța acesteia.

Pentru a obține informații mai detaliate despre Active SSL, precum și despre alte soluții IXIA, sunați la numărul de telefon +373-677-00-611, sau scrieți la e-mail-ul office@muk.md.

Despre Grupul de companii MUK

Grupul de companii MUK și-a început activitatea în mai 1997. Domeniul principal de activitate al MUK este distribuția echipamentelor informatice, software, perifericelor și echipamentelor de rețea. MUK oferă o gamă largă de servicii suplimentare pentru dealerii săi. Prin urmare, MUK este o companie unică care dezvoltă modelul Value Added Distribution (VAD). Grupul de companii MUK vinde produse printr-o rețea de dealeri, care în prezent se ridică la peste 1300 de companii partenere din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina și Uzbekistan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.