Apple a actualizat sistemele de operare pentru majoritatea dispozitivelor sale. Una dintre cele mai importante inovații în iOS 10.3 este posibilitatea de căutare a căștilor AirPods, cu funcția „Find iPhone”.

Printre alte inovații, trebuie remarcat un nou sistem de fișiere APFS, care, potrivit unor entuziaști, crește puțin viteza de funcționare a iPhone și iPad. În plus, a fost schimbată animația deschiderii panoului multitasking, în „Calendar“ a apărut posibilitatea de a elimina invitațiile nedorite și să le marcați ca spam, au fost extinse posibilitățile 3D Touch, a fost îmbunătățită funcționarea Siri, CarPlay și stabilitatea sistemului.

În ceea ce privește calculatoarele, în macOS Sierra 10.12.4 a apărut modul Night Shift, care schimbă reproducerea culorilor ecranului pentru o utilizare mai confortabilă la sfârșitul zilei de lucru, atunci când ochii obosesc.

De asemenea, au fost actualizate ceasul și consola Apple TV. În primul a fost implementat modul Theater, în care toate notificările cu privire la Apple Watch pot fi vizualizate doar după atingerea ceasului. Iar în Apple TV a crescut performanța.

În plus, compania americană a anunțat deschiderea pentru înregistrare la evenimentul destinat dezvoltatorilor – WWDC 2017, care va avea loc în perioada 5-9 iunie. Biletele vor costa 1599 de dolari. De obicei, cererea pentru bilete este de zece ori mai mare decât oferta, astfel Apple va alege câștigătorii norocoși prin loterie.

Lasă un răspuns