io

În cadrul acestui eveniment se aşteptă prezentarea unei serii de produse noi și interesante, precum sistemul de operare mobil Android 5.0 (sau 4.3), messengerul Babel, smartphone-ul misterios Motorola X Phone şi noua tabletă Nexus 7.

Vă amintim că în 2012, compania a prezentat Android 4.1, numeroase actualizari software, inclusiv hărtile off-line și Google Docs, prima tabletă de 7 inch Nexus cu procesor 4-core, player-ul media Nexus Q (care nu a ajuns pe rafturile magazinelor), precum și ochelarii inteligenţi Google Glass.

Înregistrarea la Google I/O a început pe 13 martie. În acest an, compania a stabilit o nouă condiţie care cere ca toți participanţii să aiba un cont în reţeaua socială Google+ şi portofel electornic Wallet. În ciuda acestui fapt, cele 5000 de bilete a cîte 900 dolari fiecare s-au vîndut în 49 minute (apropo, costul unui bilet la conferinţa Apple, WWDC 2013, e de 1.600 de dolari fiecare, şi au fost vindute în doar 2 minute). De asemenea, Google va organiza o transmisiune în direct de la ceremonia de deschidere I/O (anul acesta aceasta va dura 3 ore), precum şi de la alte prezentări cheie.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.