gmailGoogle a anunțat oficial, astăzi, viitoarele schimbări a interfeței Gmail, care va fi actualizată treptat pentru toți utilizatorii. Actualizarea include mai multe funcții noi.

A apărut „modul de confidențialitate”, atunci când expeditorul poate seta durata de viață a mesajului. În acest caz, mesajul nu este trimis direct și destinatarul vede doar link-ul către mesaj.

Serviciul va include noi instrumente suplimentare pentru gestionarea drepturilor: veți putea specifica care mesaje nu pot fi redirecționate, tipărite sau copiate. Este clar că, dacă doriți, toate aceste interdicții pot fi eludate, scrie The Verge.

În „modul de confidențialitate” puteți, de asemenea, crește și mai mult gradul de securitate. În acest caz, destinatarul va trebui să introducă un cod de securitate, care este trimis printr-un mesaj text pentru a citi scrisoarea.

Gmail, de asemenea, vă va preîntâmpina și mai evident cu privire la posibilele phishing-uri și alte tipuri de fraude din scrisori. Funcția de amânare a citirii face posibilă ascunderea scrisorii până la un anumit timp, iar fișierele atașate vor fi accesibile fără a deschide mesajele cu acestea.

Gmail Gmail Gmail

De asemenea, au apărut notificările despre mesajele primite dar necitite, răspunsurile inteligente, o bară laterală cu Calendar, Note și alte servicii Google.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.