Veeam

Compania MUK Distribution anunță despre lansarea soluției pentru dezvoltarea cloud computing-ului în întreprinderi – Direct Restore în Microsoft Azure, pentru Veeam Backup&Replication și Veeam Endpoint Backup.

Noul produs este proiectat pentru restabilirea copiilor de rezervă create cu Veeam Backup&Replication, Veeam Endpoint Backup FREE și Veeam Backup Free Edition Azure (IaaS). Această funcție va fi, de asemenea, integrată în versiunile viitoare ale Veeam Backup&Replication.

Soluția permite restabilirea resursele locale (mașinilor virtuale Windows, serverelor fizice și terminalelor) sau transferarea acestora în cloud cu ajutorul procesului automatizat de convertire P2V și V2V.

După cum arată practica, transferul de resurse în cloud hibrid devine tot mai popular și în viitorul apropiat, această tendință doar se va amplifica. Conform unui studiu realizat de către IDC Research, între 20 și 45% dintre respondenți au adoptat deja o strategie cloud hibrid și aproape toți respondenții intenționează să lucreze cu cloud-ul hibrid. Până în 2018, mai mult de jumătate din infrastructura IT va fi în cloud, iar până în 2020 acest nivel va atinge 60-70%.

Pentru a face față noilor provocări legate de accelerarea utilizării cloud computing-ului, utilizatorii pot apela la Direct Restore pentru Azure, care permite recuperarea rapidă a mașinilor virtuale Windows, serverelor fizice sau terminalelor Azure, pentru a minimiza funcționarea defectuoasă. Această inovație permite, de asemenea, migrarea sarcinilor de la locul de muncă spre cloud, cu scopul de a reduce lipsa de resurse. Pe baza lui Azure se pot crea, de asemenea, medii de testare care vor reduce riscurile provocate de implementarea aplicațiilor, în timpul corecturilor și actualizărilor critice.

Este realizată posibilitatea de stocare a backup-urilor în Azure folosind pachetul Veeam Cloud Connect (VCC) pentru companii (VCC-E), care, de asemenea, este disponibil în Azure Marketplace. Clienții pot utiliza instantaneu copiile de rezervă din cloud și în mod automat să mute fișierele de rezervă locale pe Azure. Soluția le oferă clienților corporativi o stocare rentabilă în Azure, plus posibilitățile Veeam pentru recuperarea granulară.

Posibilitatea de restabilire a backup-urilor înseamnă că Azure poate fi utilizat în calitate de centru de date cloud la necesitate, datorită resurselor sale flexibile și scalabile în cloud. Direct Restore le permite organizațiilor să profite pe deplin de platforma cloud Azure în procesul de pregătire a centrelor de date, pentru a trece la modul Always-On Enterprise.

Mai multe informații privind achiziționarea noului produs, precum și altor soluții Veeam, le puteți obține la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail: moldova@muk.md.

Lasă un răspuns