iPhonePentru mulți din noi smarphone-ul a devenit un instrument indispensabil în viața de zi cu zi. Acesta ne stochează informații importante precum fotografii, clipuri și documente, pierderea cărora va fi extrem de neplăcută, în plus, dacă este un model de top și prețul este pe măsură.

Există mai multe metode de a recupera un smartphone pierdut, sau furat, atât pe Android, cât și pe iOS, și în acest articol vor fi descrise câteva metode de localizare a unui iPhone.

Localizare iPhone cu ajutorul iCloud

Prima metodă la care veți apela, probabil, în caz de furt va fi cea dezvoltată și integrată de Apple în dispozitivele sale – Find my iPhone. Astfel orice iPhone configurat corespunzător va putea fi apoi găsit cu ușurință, prin simpla logare cu adresa de mail și parola contului Apple ID, pe site-ul iCloud.com.

Urmați pașii de mai jos:

 1. Vă conectați pe iCloud cu Apple ID și parola.
 2. Găsi iconița „Find my iPhone” în meniu. Faceți clic pe ea.
 3. În fereastra următoare veți vedea o hartă interactivă cu localizarea tuturor dispozitivelor dumneavoastră Apple.
 4. Mergeți în partea de sus din fila „My Devices” și selectați iPhone-ul pierdut.
 5. Veți găsi următoarele opțiuni:
  – Play sound (o opțiune utilă dacă ați pierdut smarphone-ul undeva în casă și este în modul silent),
  Lost mode (dacă utilizați această opțiune vi se va solicita să introduceți un număr de telefon care se va afișa pe ecranul dispozitivului pierdut. Cineva poate folosi acest număr pentru a vă apela când găsește dispozitivul), și
  Erase (dacă credeți că nu veți putea găsi dispozitivul, sau dacă sunteți îngrijorat de faptul că cineva poate accesa datele dumneavoastră, puteți șterge de la distanță toate informațiile de pe acesta).
 6. Aveți posibilitatea să comutați navigarea în hartă interactivă, astfel încât să puteți fi condus direct la iPhone-ul dumneavoastră pierdut.

Localizare iPhone cu ajutorul Find My iPhone

Urmărirea locației telefonului cu ajutorul serviciului Find My iPhone este, de asemenea, un proces similar cu cel din iCloud. Singura diferență este că metoda anterioară a funcționat prin logarea pe iCloud, în timp ce această metodă se bazează pe aplicația Find My iPhone, care poate fi accesată de pe orice alt iPhone.

Caracteristicile ambelor metode sunt exact aceleași. De fapt depinde de situație și la care din aceste două metode aveți acces la moment. Fie că aveți un iPad sau un alt iPhone cu aplicația Find My iPhone configurată, puteți să optați pentru aceasta, în caz contrar va trebui să rămâneți la opțiunea cu iCloud.

Opțiunea dată este intuitivă, comodă și gratuită, însă, pentru localizarea smartphone-ului, este nevoie și de o conexiune permanentă la internet, în caz contrar riscam să nu ne mai vedem iPhone-ul. În acest sens ar fi binevenită instalarea unei aplicații suplimentare cu funcționalități adăugătoare.

Cum să localizezi iPhone-ul cu ajutorul aplicației mSpy

Pe lângă soluțiile oferite de către producător, există și aplicații specializate de la dezvoltatorii terți cu funcționalități mult mai variate, și una din acestea este aplicația mSpy.

mSpy este una dintre cele mai bune aplicații de pe piață, cu care puteți urmări locația telefonului mobil unei alte persoane, fără ca ea să știe. Această aplicație este folosită în cea mai mare parte de utilizatorii care doresc să urmărească locația dispozitivului mobil al copiilor, soților și angajaților.

Ca să fie instalată aplicația mSpy, e necesar ca cel ce face instalarea să aibă acces fizic la gadget. Pentru funcții avansate de spionare e nevoie ca programul să fie instalat cu drepturi de root. De exemplu, persoanele care doresc să urmărească locația telefonului mobil nu o vor putea face la un iPhone fără jailbreak și cu aplicația mSpy pe el.

Pe lângă localizarea unui iPhone, aplicația are o lista mare de posibilități de care nu dispune serviciul Find My iPhone:

 • Vizualizare contacte, mesaje, foto, video, e-mailuri, rețele Wi-Fi, apeluri efectuate;
 • Vizualizare mesaje din aplicații precum: Skype, Facebook, WhatsApps, Viber, Telegram, Snapchat;
 • Istoria din browser, volumul memoriei utilizat de către dispozitiv, aplicațiile instalate și multe alte informații.

Probabil una din cele mai importante funcții ale mSpy este invizibilitatea. Aceasta îți acordă posibilitatea de a spiona smartphone-ul angajatului, soției sau copilului, fără ca aceștia să-și dea seama de acest lucru.

mSpy va oferă șansa de a alege pachetul potrivit pentru cerințele dumneavoastră. mSpy oferă trei versiuni diferite, însă toate trei au funcția de localizare:

Pachetul Basic: oferă uneltele de bază pentru monitorizare și este disponibil pentru o lună cu 22,49 dolari, pentru 3 luni cu 44,99 dolari, sau pentru 12 luni cu 74,99 dolari.

Pachetul Premium: Aceasta versiune oferă mult mai multe funcții și se potrivește pentru monitorizarea copiilor sau a angajaților. Pentru o lună de utilizare veți achita 52,49 dolari, pentru 3 luni – 89,99 dolari și pentru 12 luni – 149,99 dolari.

Pachetul Business: Cel mai bun pachet de spionaj! Această versiune va oferă cele mai avansate funcții, împreuna cu asistența online sau prin email. O lună de folosire costă 63,74 dolari, 3 luni – 101,99 dolari și 12 luni – 172,49 dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.