BitDefender anunţă o nouă funcţie pentru aplicaţia de securitate BitDefender Mobile Security BETA, de protecţie a traficului pe internet. Noua funcţie foloseşte serviciile BitDefender cloud pentru a-i alerta pe utilizatori atunci când depistează pagini ce conţin malware sau care sunt folosite în scopuri frauduloase.

Linkurile web sunt verificate rapid şi neintruziv în baza de date a BitDefender, care se actualizează constant, iar atunci când sunt depistate posibilele ameninţări, site-urile sunt blocate şi utilizatorii sunt avertizaţi. În continuare, utilizatorul poate decide dacă doreşte totuşi să acceseaze site-ul sau nu. Dacă site-ul este „curat”, atunci sesiunea de browsing nu va fi întreruptă în niciun fel.

“Securitatea dispozitivelor mobile devine din ce în ce mai importantă. Acest lucru se datorează atât creşterii numărului de amenintari pentru aceste medii, cat si a varietatii acestora. Combinând tehnologiile de securitate BitDefender cu cerinţele reduse de sistem, BitDefender Mobile Security le oferă utilizatorilor de dispozitive mobile Android o soluţie care garantează siguranţă sporită”, a declarat Alexandru Bălan, Senior Product Manager BitDefender.

BitDefender Mobile Security BETA oferă protecţie antivirus şi siguranţă la navigarea pe internet, pentru dispozitivele mobile care au la bază platforma Android. Folosind tehnologia de scanare în cloud, detectează cele mai recente ameninţări informatice, fără să solicite bateria dispozitivelor. Totodată, produsul oferă informaţii despre cerinţele şi datele la care au acces serviciile şi aplicaţiile descărcate, ajutându-i astfel pe utilizatori să ia decizii informate despre protecţia confidenţialităţii, despre aplicaţiile care ar putea adăuga un cost suplimentar la factura lunară şi despre securitatea datelor.

Varianta BETA a BitDefender Mobile Security poate fi descărcată gratuitdirect din Android Market sau de pe site-ul BitDefender Mobile Security.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.