apple_music_match-600x433

Apple a lansat o actualizare pentru sistemul de operare mobil – iOS 8.4. Schimbarea principală este noul serviciu de audio streaming – Music, care a fost anunțat la începutul acestei luni, în cadrul conferinței WWDC 2015.

De asemenea, a fost actualizată aplicația de bază Muzica, care a primit o nouă interfață și acum adăpostește toate serviciile muzicale ale companiei.

app

În primele trei luni, toți utilizatorii de dispozitive Apple pot utiliza serviciul Music gratuit, iar apoi vor trebui să se aboneze. Achitînd un abonament lunar, veți avea acces nelimitat la o bibliotecă de milioane de melodii, pe care le veți putea asculta și offline. Pe lînga Apple Music, vă așteapta un nou post de radio Beats 1, care va difuza în regim 24/7 și unde veți putea asculta interviuri cu interpreții cunoscuți și multe altele. Cea de a treia inovație este rețeaua socială Connect, unde vă puteți abona la artiștii preferați, care vor împărtăși o varietate de materiale ramase, de obicei, „în spatele scenei”.

Costul abonamentelor individuale la Apple Music, pentru cei din Moldova, este de 4.99 de dolari, pentru o lună. Există, de asemenea, un abonament pentru toata familia (6 persoane), de 7.99 dolari pentru o lună.

Actualizarea la iOS 8.4 este acum disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive care rulează iOS 8.3, inclusiv iPhone 4S, iPad 2 și a cincea generație de iPod Touch.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.