android wear

Prezentată în anul trecut, platforma Android Wear, care a fost concepută pentru gadgeturile portabile, este compatibilă în prezent doar cu dispozitivele ce au instalat sistemul de operare mobil Android, începînd cu versiunea 4.3.

Dar, după cum vă amintiți, compania nu a exclus posibilitatea de a realiza compatibilitatea platformei Android Wear cu alte sisteme de operare. Și acum, publcația The Verege anunță că Google deja este aproape de  finalizarea ultimelor detalii tehnice, care vor permite ca utilizatorii să-și sincronizeze ceasurile lor inteligente Android Wear cu smartphone-urile iOS.

Se anunță că Android Wear ar trebui să lucreze cu iOS, datorită unei aplicații companion, care la moment oferă doar funcționalitățile de bază (inclusiv primirea pe ceas a notificărilor de pe smartphone). Singura întrebare este dacă va fi permisă o astfel de aplicație pe App Store, deoarece aceasta poate afecta, cel puțin parțial, eforturile de marketing pentru Apple Watch. În plus, în regulamentul App Store se spune că magazinul nu permite publicarea aplicațiilor pentru platformele concurente.

Pînă cînd ambele companii preferă să nu facă declarații oficiale în această privință.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.