În cadrul evenimentului Google I/O 2017, din luna mai, gigantul american va prezenta o nouă versiune a sistemului de operare Android.

După cum știți, de fiecare data numele noii versiuni a sistemului de operare Android începe cu următoarea literă a alfabetului englez. Astfel, după Android N (Nougat) următorul este Android O.

Hiroshi Lockheimer, șeful diviziei Android, Play Store și Chrome OS, a postat pe Twitter o animație GIF, unde este demonstrat un desert cu biscuiți Oreo. Prin urmare, Google poate reveni la colaborarea cu producătorii de dulciuri, așa cum a făcut-o și cu Android KitKat.

Potrivit zvonurilor și informațiilor preliminare, Android 8.0 Oreo va fi un update foarte mare și important pentru sistemul de operare și ecosistem. Se așteaptă că a opta versiune a Google Android va combina Android și Chrome OS într-o singură platformă, sau va adăuga funcțiile celui din urma în sistemul de operare mobil. Întregul proiect se numește Andromeda. O astfel de mișcare ar putea da un impuls pentru dezvoltarea unei noi categorii de dispozitive Android – laptopuri și tablete hibride.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.