Adobe a lansat Adobe Premiere Elements 9 pentru Mac şi Windows, această nouă versiune fiind o premieră pentru sistemul de operare de la Apple.

„Pe măsură ce numărul de aparate care pot înregistra materiale video este în continuă creştere, oamenii au început să caut o soluţie completă pentru editare, organizare şi distribuire care să fie uşor de învăţat şi folosit”, a declarat Kevin Connor, vicepreşedinte la Adobe.

„Suntem foarte încântaţi că ultima noastră versiune de Premiere Elements va permite atât utilizatorilor de Windows şi Mac să creeze filme repede şi cu foarte puţine efort”, a adăugat Connor.

Potrivit pcworld.com, Adobe Premiere Elements 9 este disponibil acum pe site-ul Adobe şi va fi disponibil şi pe alte platforme online, în jurul preţului de 100 de dolari. Programul poate fi cumpărat şi la pachet cu Adobe Photoshop pentru 150 de dolari. Funcţionează pe procesoarele Intel multi-core şi este compatibil cu toate OS mai mari de Mac OS X 10.5.8.

Descarca Adobe Premiere Elements 9 trial

2 COMENTARII

  1. […] Adobe a lansat Adobe Premiere Elements 9 pentru Windows şi Mac Wed Sep 22, 2010 8:36 am Adobe a lansat Adobe Premiere Elements 9 pentru Mac şi Windows, această nouă versiune fiind o premieră pentru sistemul de operare de la Apple. „Pe măsură ce numărul de aparate care pot înregistra materiale video este în continuă creştere, oamenii au început să caut o soluţie completă pentru editare, organizare şi distribuire care să fie […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.