Potrivit datelor site-ului MoDaCo, care citeaza o sursa de incredere, in luna octombrie poate avea loc lansarea versiunei 3G a tabletei Google Nexus 7, de la Asus. Cea din urma, in cazul în care zvonurile sunt adevarate, ar trebui sa indrepte toate eforturile catre producerea tabletelor, pentru a le oferi pe piata la momentul lansarii.

Data exacta a aparitiei Google Nexus 7 3G nu a fost numita, insa se asteapta ca evenimentul este planificat pentru saptamina care incepe cu 15 octombrie. De asemenea, nu se cunoaste daca tableta va fi disponibila concomitent pentru cumparatorii din toate toate tarile. Avind in vedere potentiala cerere ridicata, este putin probabil, scrie UnwiredView.

Publicatia noteaza ca traditional producatorii adauga la costul dispozitivului aproximativ 100 de dolari, doar pentru suportul 3G. Insa in cazul Google Nexus 7, aceasta inseamna o cresterea cu 50% a pretului. Asus si Google putin probabil ca vor ridica pretul atit de mult, deoarece tableta se pozitioneaza ca fiind una dintre cele mai ieftine de pe piata.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.