Zeblaze MiniWearPentru iubitorii de ceasuri inteligente cu design clasic, astăzi prezentăm un nou model accesibil de la unul din producătorii chinezi, propus de magazinul online GearBest.com – Zeblaze MiniWear.

După cum vă dați seama din imagini, gadgetul dat se apropie de categoria premium. Ceasul are un design elegant, o carcasă din metal, curea din piele și funcționalități impresionante.

Zeblaze MiniWear 2

În carcasa rezistentă la umezeală (IP65) a lui MiniWear se află procesorul MTK 2502C, modulul Bluetooth 4.0, 128 MB de RAM și 64 MB de memorie pentru stocare internă. Bateria are o capacitate de 200 mAh și asigură o autonomie de până la 72 de ore, în mod de așteptare. Ceasul cântărește 38 de grame. Ecranul IPS este de 1.21 inch și oferă o rezoluție de 240 x 240 pixeli.

Zeblaze MiniWear 3

E de mentionat modul de încărcare al ceasului dat, în set fiind inclus un modul magnetic special care se atașează ușor de partea din spate a cadranului și încărcă dispozitivul. Gadgetul este compatibil cu telefoanele care rulează sistemele de operare Android și iOS.

Zeblaze MiniWear 31

Pe lângă funcțiile de bază: controlul de la distanță a camerei de pe smartphone, sincronizarea listei de contacte, vizualizarea notificărilor de pe rețelele sociale, aplicații, precum și SMS-uri, monitorizarea somnului, căutarea smartphone-ului, funcția antifurt și controlul playerului muzical; ceasul dispune și de un senzor de măsurare a ritmului cardiac – un modul tot mai des întâlnit în ceasurile inteligente. Desigur nu au dispărut nici funcțiile de calcul a distanței parcurse și a caloriilor arse.

Zeblaze MiniWear 6

Prețul standard al ceasului Zeblaze MiniWear este de 49.99 dolari, însă, la utilizarea cuponului „MINIWEAR”, puteți cumpăra diapozitivul cu doar 42.99 dolari. Livrarea în Republica Moldova e gratuită.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.