YotaPhone 1

Compania YotaPhone a prezentat smartphone-ul cu același nume – YotaPhone. Vînzările acestuia vor începe în prima jumătate a lunii decembrie. Gadgetul va costa 20 de mii de ruble rusești (aproximativ 600 de dolari). YotaPhone este echipat cu două ecrane: unul principal de 4,3 inch (1280×720 pixeli) și altul suplimentar cu aceiași diagonală dar cu o matrice E-Ink (640×360 pixeli).

YotaPhone 2

YotaPhone 3

YotaPhone 4

YotaPhone 5

Dispozitivul este dotat cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,7 GHz, 2 GB de RAM și 16/32 GB de memorie internă (slot microSD nu are), o cameră primară de 13 megapixeli și una frontală de 1 megapixel. Capacitatea bateriei este de 1800 mAh. În regim de convorbire, potrivit directorului general al Yota Devices, Vladislav Martynov, autonomia YotaPhone este comparabilă cu cea a dispozitivelor similare. Greutatea gadgetului este de 146 g, iar dimensiunile – 133,6×67×9,99 mm.

YotaPhone 6

YotaPhone 7

YotaPhone 8

YotaPhone 9

YotaPhone 10

Martynov a spus că designul smartphone-ului a fost dezvoltat în Rusia, componentele sunt furnizate din străinătate, iar ansamblarea are loc în mai multe țări, inclusiv în Taiwan și China. Compania are oficii în Rusia, Finlanda și Singapore. Nu se planifică asamblarea telefonului în Rusia, deoarece companiile asiatice se descurcă mai bine cu această sarcină.

YotaPhone va fi disponibil mai tîrziu și în alte regiuni. Potrivit reprezentantului de la YotaPhone, dispozitivul nu va avea o campanie de publicitate mare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.