Pe lângă smartphone-urile Xperia XZ Premium și Xperia XZs, Sony a adus la MWC alte două dispozitive uimitoare: proiectorul Xperia Touch și căștile Xperia Ear.

Xperia Touch este un proiector interactiv care transformă orice suprafață verticală sau orizontală într-un ecran tactil de 23 inch cu rezoluție HD, iar interfață rapidă și receptivă reacționează la atingeri. Aceasta folosește tehnologia Sony SXRD pentru ecrane de proiecție. Reacția la atingerile fizice este posibilă datorită unei combinații dintre un emițător infraroșu și o cameră încorporată, care urmărește mișcările la o viteză de 60 de cadre pe secundă.

Xperia Touch permite să vă adunați în jurul mesei, sau în apropierea unui perete, și să petreceți timpul jucând diverse jocuri, să vizionați video online, sau să comunicați cu alte persoane.

Ecranul inițial este special conceput pentru a putea fi controlat prin atingere. Acesta rămâne intuitiv și ușor de controlat, atât în ​​zonele luminoase, cât și în condiții de lumină scăzută. Aici veți găsi informații actualizate despre vreme, o tablă virtuală pentru note, desene, calendar și Skype, pentru conferințe video cu colegii, prietenii și familia.

Xperia Touch nu numai că suportă funcția PlayStation 4 Remote Play, dar și vă permite să rulați orice aplicații sau jocuri descărcate din magazinul Google Play. Acesta este un mod complet nou și unic de a folosi milioane de aplicații. Și, desigur, posibilitatea unei proiecții interactive și controlul prin atingeri deschide pentru dezvoltatori o nouă platformă pentru creativitate. Proiectorul Xperia Touch va fi lansat pe piața europeană în primăvara anului 2017, la un preț de 1499 euro.

Conceptul Xperia Ear “Open-style CONCEPT” – o nouă generație de dispozitive inteligente.

Baza conceptului Xperia Ear este tehnologia audio “open-ear”, ceea ce înseamna că urechile nu sunt astupate în timp ce ascultați muzica. Tehnologia audio a fost dezvoltata în cadrul programului Sony’s Future Lab, care le permite utilizatorilor să testeze prototipuri și să formeze imaginea finală a produselor Sony.

În căștile stereo wireless cu tehnologia “open-ear” sunt utilizate cele mai recente tehnologii Sony în domeniul acusticii. Vă puteți bucura de muzică, sau puteți primi notificări, și în același timp veți auzi tot ce se întâmplă în jur. Acum, când ascultați muzica în transport public, vă veți confrunta cu un sistem complet nou, cu o senzație de prezență deplină în mediul care va înconjoară.

Ca și în cazul Xperia Ear deja lansate, Conceptul Xperia Ear “Open-style CONCEPT” va oferi suport pentru tehnologia Sony Agent – asistentului personal care înțelege comenzile vocale și mișcările capului pentru a efectua diverse acțiuni.

Lasă un răspuns