Compania Xiaomi continuă să producă o varietate mare de gadgeturi sub marca proprie MiJia. Acum, producătorul chinez a lansat două produse noi – o cameră video auto și o stație radio.

Camera video are dimensiunile 87,5x53x18 mm și o greutate de 90 gr. Aceasta este echipată cu un cip pentru procesarea imaginilor Mstar 1080p, senzor foto Sony IMX323 f/1.8 cu rezoluție Full HD și obiectiv cu unghi larg de vizualizare cu 6 lentile.

Pe lângă aceasta, camera auto este dotată cu un ecran TFT de 3 inch, cu rezoluție HD și o baterie cu capacitate de 240 mAh. Există și un slot pentru cardurile de memorie microSD. Gadgetul va fi vândut în China la un preț 349 de yuani (50 dolari).

Un alt produs prezentat de către Xiaomi este stația radio Walkie Talkie. Dispozitivul este conceput pentru a conecta utilizatorii, atât în zone deschise, cât și în zonele mai dens populate.

Setul Walkie Talkie este compus din două stații radio reglate la o anumită frecvență. Acestea pot funcționa cu benzi UHF și VHF, la frecvențe de 403-470 MHz și 136-174 MHz, respectiv. În plus, stația radio Xiaomi este echipată cu radio FM, ecran și o baterie, care oferă o autonomie de 8 zile în mod de așteptare. Gadgetul la fel va fi disponibil doar pe piața internă. Prețul dispozitivului va fi de 249 de yuani (36 dolari).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.