Xiaomi Roidmi 3SMagazinul online Gearbest îți oferă posibilitatea să procuri un încărcător inteligent Xiaomi Roidmi 3S, la un preț de 14.99 dolari.

Roidmi 3S  este un dispozitiv care permite încărcarea smartphone-ului și/sau tabletei în automobil, dar oferă și alte funcții interesante precum conectarea prin Bluetooth la smartphone și ascultarea muzicii prin sistemul audio din mașină. Astfel dispare necesitatea copierii pieselor preferate pe o unitate de stocare separată și procurării unui modulator FM separat.

În ceea ce privește încărcarea gadgetului, cei de la Xiaomi au avut grijă ca acesta să dispună de încărcare rapidă de 3.4 A, la un singur port, sau încărcarea concomitentă a două dispozitive cu maxim 2.4 A.

Posibilitățile de transmitere audio la fel sunt pe măsură. Roidmi 3S se conectează la priza automobilului, se activează Bluetooth-ul pe smartphone și se setează radioul pe frecvența 96.4. Rămâne doar să lansați playerul și să ascultați piesele preferate. Aplicația Roidmi, disponibilă pentru Android și iOS, iți oferă posibilitatea de conectare la dispozitiv pentru a avea acces la mai multe setări: schimbarea frecvenței (aplicația o va propune pe cea optimă cu nivelul maximal al semnalului) și selectarea culorii indicatorului Roidmi 3S. De asemenea, s-a lucrat și asupra oferirii unui sunet cât mai clar.

O altă funcție interesantă a încărcătorului Xiaomi este primirea unei avertizări când bateria mașinii are probleme, sau când voltajul este prea mare sau prea mic. Gadgetul în acest caz va emite un sunet și va lumina cu culoarea roșie pentru a reacționa cât mai rapid.

Lasă un răspuns