Smartphone-ul Xiaomi Mi Mix este în centrul atenției datorită designului său neobișnuit: lipsa aproape completă a marginilor în partea de sus și cele laterale. Și alți producători chinezi nu rămân în urmă, lansând clone.

Cu câteva zile în urmă au apărut informații despre mai multe clone Mi Mix – Bluboo S1, Leagoo T-MIX și Doogee MIX, echipat cu un ecran de 5,5 inch și o rezoluție de 1920×1080 pixeli, procesor Helio P25 și 6 GB de RAM. Aceasta, probabil, este una dintre cele mai bune clone ale lui Xiaomi Mi Mix.

 

Bluboo S1 are un ecran similar, procesor Helio P20 și 4 GB de RAM.

UMIDIGI Crystal oferă margini un mic mai groase, dimensiunea ecranului este aceiași, iar rezoluția este de 1280×720 pixeli. Memoria RAM la fel este mai mică – 2 GB și memoria interna de 16 GB. Există și modelul Crystal Pro cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă.

În cazul lui IDWELL D10 ecranul este pozițional pe partea de jos. Cea mai groasă margine se află sus și nu jos. Smartphone-ul dispune de un procesor MT6750, 3 GB de RAM și 32 GB de memorie internă, precum și un ecran de 5 inch.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.