Astăzi, în cadrul unui eveniment organizat la Beijing, Xiaomi a prezentat noul smartphone de top – Xiaomi Mi 6. Gadgetul a primit scaner de iris, cameră principală dublă, sticlă rotunjită pe partea din față și spate, 6 GB de RAM și procesor Snapdragon 835. Însă a dispărut mufa pentru căști.

Primul model Mi 6 a primit un ecran de 5,15 inch cu rezoluție Full HD. Pe panoul frontal al dispozitivului se află camera frontală de 8 megapixeli și scanerul de iris. Pe partea din spate se află camera dubla Sony IMX 400 de 12 megapixeli. Una dintre camere este cu unghi larg de vizualizare, iar a doua vine cu zoom 2x, fără pierdere de calitate.

Toate modelele au primit 6 GB de RAM și CPU octa-core Snapdragon 835. Mi 6 va fi disponibil în versiuni cu 64 GB și 128 GB de memorie internă.

Xiaomi Mi 6 dispune de o baterie cu capacitatea de 3350 mAh.

Întregul panou frontal al smartphone-ului este din sticlă și, prin urmare, scanerul de amprente se află sub acesta. Gadgetul a fost lipsit de mufa audio tradițională, are doar un port USB-C. Aceasta a permis ca Mi 6 sa dispună de protecție împotriva umidității și prafului (corespunde standardului IP68).

În partea finală a prezentării a fost demonstrat Mi 6 Ceramic, cu margini din aur de 18 carate în jurul camerei. Se pretinde că învelișul ceramic poate rezista până la nivelul 8 a durității pe scara Mohs.

Smartphone-ul în versiunea de bază va costa 2499 de yuani, echivalentul a 360 de dolari. Modelul cu 128 GB de memorie internă va costa 420 de dolari. Startul vânzărilor în China este programat pentru 28 aprilie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.