Astăzi, în cadrul unui eveniment organizat la Beijing, Xiaomi a prezentat noul smartphone de top – Xiaomi Mi 6. Gadgetul a primit scaner de iris, cameră principală dublă, sticlă rotunjită pe partea din față și spate, 6 GB de RAM și procesor Snapdragon 835. Însă a dispărut mufa pentru căști.

Primul model Mi 6 a primit un ecran de 5,15 inch cu rezoluție Full HD. Pe panoul frontal al dispozitivului se află camera frontală de 8 megapixeli și scanerul de iris. Pe partea din spate se află camera dubla Sony IMX 400 de 12 megapixeli. Una dintre camere este cu unghi larg de vizualizare, iar a doua vine cu zoom 2x, fără pierdere de calitate.

Toate modelele au primit 6 GB de RAM și CPU octa-core Snapdragon 835. Mi 6 va fi disponibil în versiuni cu 64 GB și 128 GB de memorie internă.

Xiaomi Mi 6 dispune de o baterie cu capacitatea de 3350 mAh.

Întregul panou frontal al smartphone-ului este din sticlă și, prin urmare, scanerul de amprente se află sub acesta. Gadgetul a fost lipsit de mufa audio tradițională, are doar un port USB-C. Aceasta a permis ca Mi 6 sa dispună de protecție împotriva umidității și prafului (corespunde standardului IP68).

În partea finală a prezentării a fost demonstrat Mi 6 Ceramic, cu margini din aur de 18 carate în jurul camerei. Se pretinde că învelișul ceramic poate rezista până la nivelul 8 a durității pe scara Mohs.

Smartphone-ul în versiunea de bază va costa 2499 de yuani, echivalentul a 360 de dolari. Modelul cu 128 GB de memorie internă va costa 420 de dolari. Startul vânzărilor în China este programat pentru 28 aprilie.

Lasă un răspuns