Smartphone-ul de top prezentat luna trecută, Xiaomi Mi 6, a devenit deja extrem de popular în țara sa de origine, nu în ultimul rând din cauza prețului său accesibil și funcționalității. Acum dispozitivul a ajuns în mâinile videoblogger-ului JerryRigEverything, care a testat rezistența acestuia.

JerryRigEverything a remarcat că Xiaomi Mi 6 contrastează cu Mi 5 în multe aspecte și chiar e comparat cu Galaxy S8. Carcasa smartphone-ului este formată din metal. Întregul panou frontal este protejat de sticlă Gorilla Glass, astfel cititorul de amprente și camera frontală, care, de asemenea, se află sub sticlă, sunt rezistente la stresul mecanic. În test zgârieturile au apărut după folosirea unui material cu duritatea 6 pe scara lui Mohs. Aceasta înseamnă că dispozitivul poate fi purtat în buzunar cu cheile.

Panoul din spate al lui Xiaomi MI 6 are un strat ceramic, care este și mai rezistent la zgârieturi. Ecranul rezistă la temperaturi ridicate – în testul cu bricheta pixelii au început să se întunece peste 10 secunde.

Şi cel mai important, videoblogger-ul a testat cât de ușor este să îndoi smartphone-ul. Spre deosebire de predecesorul său Mi 5, care s-a îndoit și s-a rupt, noul model de top a trecut cu succes acest test. Gadgetul s-a îndoit un pic, însă a rezistat şi nu s-a rupt, datorită unei construcții robuste din metal și sticlei Gorilla Glass. Ca rezultat, Mi 6 a revenit cu ușurință la starea sa inițială, iar JerryRigEverything l-a numit campion al durabilității.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.